2777
2789

رفتیم خونه مامانش عموی شوهرم از شهر دیگه اومدن چون باهاش قهر بودم و اصلا قصد نداشتم برم خونه مامانش به من نگفته بود صبح اومد سمتم و رابطه و قربون صدقه و فلان بعدش منم از دلم ک درنمیاد ولی ادامه ندادم بعد گفت پاشو بریم همه خونه مامانم اینا هستن عموم اومده منم شوکه شدم گفتم من خسته ام نمیام خوابیدم دیدم بیدارم کرد گفت عموم زنگ زده زشته فلانه گفتم اوکی حالا ک رفتیم میبینم خواهراش غذا درست نکردن هیچکاری نکرد همشون نشستن ساعت چند 11 رفتم با جاریم تند تند غذا درست کردیم همش سرپا سفره انداختیم ناهار کشیدیم جمع کردیم ظرفا شستیم بعد میده شستم آوردم جمع کردم بشقابها شستم چایی همینطور بعد اومدیم خونه میگم خسته اصلا ننشستم شوهرم میگه تو اصلا ننشستی دیگه چقد میخواستی بشینی گفتم آره جای خواهرات گرفتم خجالت نمی‌کشید دیگه بی چشم و رویی حوصله دعوا نداشتم نشونش میدم از هفته دیگه پا نمیزارم ک آدم بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا کار کردی؟؟

خاهراش چیکار میکردن پس

از این ب بعد تو اینجور موقعیتا توام بشین سر جات و اصلااااا کار نکن

وظیفه خودشونه حداقل غذا رو بپزن و سفره بندازن

و تو اخرش دیگ ی لطف کنی کمک کنی ظرف بشوری همین

فرشته ی من ۲۲ دی زمینی شد😍خوش اومدی نلینم🥰😍❤❤❤❤
چرا کار کردی؟؟خاهراش چیکار میکردن پساز این ب بعد تو اینجور موقعیتا توام بشین سر جات و اصلااااا کار ن ...

وای اصلا نشسته بودن فق، مسخره بازی من گفتم زشته جلو عموشون وگرنه عمرن اگز میرفتم 

وای اصلا نشسته بودن فق، مسخره بازی من گفتم زشته جلو عموشون وگرنه عمرن اگز میرفتم

عموی اوناس چرا واسه تو زشت باشه

این بار ک گذشت ولی از سری قبل اگ گفتن بیا تو برو فقط بشین کاری نکن

فرشته ی من ۲۲ دی زمینی شد😍خوش اومدی نلینم🥰😍❤❤❤❤