دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مثلا استارتر تاپیک زده با بالا رفتن سن خواستگار کم میشهخب اگه کاربرا بیان بهش بگن مثلا فلان فعالیتت ...
من هرشب یدونه ازین تاپیکا میبینم تاپیک ایشونو نخوندم نمیدونم جی بهش گفتن.ولی تو همه ی تاپیکا اینکه تو اجتماع باشیو راه حلای ممکنو میدن بهشون میببنی طرف میگه محدودم نمیتونم بیرون برم بابام نمیزارع داداشم نمیزاره یا واسه هر راه حلی ک یکی میده ی جیزی میگن ک انجام دادنش منتفیه.اینجا دیگه کاری از دستشون برنمیاد ی سریا واسه آروم کردنش میان مشکلات خودشونو میگن ک متاهلی ام گلو بلبل نیست.این حرفا بیشترش از همدردی کردنشونه شاید ب شکل غلط عنوان میکنن.وگرنه شده کسی تاپیک زده باشه ک من خاستگار دارم میخام ازدواج کنم خاستگارمم مورد مناسبیه کسی بیاد پشیمونش کنه بگه نه متاهلی هزارتا مشکل داره مجرد بمونو بخوان از ازدواج پشیمونش کنن؟؟؟
امیدوارم ودتر حس مادری رو تجربه کنیدولی ببین شما هم صد درصد کامل راضی نیستی دوست داری مادر شیپس مجرد ...
خیلی ممنون
من گفتم دیگه چیز مطلق وجود نداره
بستگی به شرایط داره اگه من مشکل بچه نداشتم شاید این حرفارو نمیزدم چون اطرافیانم غبطه زندگی الانمو میکنن بدون اینکه مشکلات بارداریمو بدونن 😁 همه چی از دور قشنگه
فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡