2777
2789
چرت و پرت میگناگه واقعا زندگی متاهلی به درد نمیخوره طلاق بگیرن چرا نمیگیرن؟درضمن هم مجردی سخته هم مت ...

خدایی خیلی زشته بخاطر مجرد بودن کسی مسخرش کنی وکنایه بزنی اوج بی فرهنگی یه آدمه این کار

هر کس دوست داره عالی ترین امکانات تو زندگیش باشه منم باتبع اینجوریم وقتی یکم از اون چیزی که انتظارشو ...

امیدوارم ودتر حس مادری رو تجربه کنید

ولی ببین شما هم صد درصد کامل راضی نیستی دوست داری مادر شی

پس مجردا هم همینن و این حقو دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا استارتر تاپیک زده با بالا رفتن سن خواستگار کم میشهخب اگه کاربرا بیان بهش بگن مثلا فلان فعالیتت ...

من هرشب یدونه ازین تاپیکا میبینم تاپیک ایشونو نخوندم نمیدونم جی بهش گفتن.ولی تو همه ی تاپیکا اینکه تو اجتماع باشیو راه حلای ممکنو میدن بهشون میببنی طرف میگه محدودم نمیتونم بیرون برم بابام نمیزارع داداشم نمیزاره یا واسه هر راه حلی ک یکی میده ی جیزی میگن ک انجام دادنش منتفیه.اینجا دیگه کاری از دستشون برنمیاد ی سریا واسه آروم کردنش میان مشکلات خودشونو میگن ک متاهلی ام گلو بلبل نیست.این حرفا بیشترش از همدردی کردنشونه شاید ب شکل غلط عنوان میکنن.وگرنه شده کسی  تاپیک زده باشه ک من خاستگار دارم میخام ازدواج کنم خاستگارمم مورد مناسبیه کسی بیاد پشیمونش کنه بگه نه متاهلی هزارتا مشکل داره مجرد بمونو بخوان از ازدواج پشیمونش کنن؟؟؟

والا همه نمینالن مثلا ی نمونش خود منخیلی دوس دارم شوهرمو زندگیمونم خوبه شکر خدا تفریح و خوشیمونم با ...

برای من هم ازدواج اتفاق خوبی بود، از همه بابت زندگیم بهتر شده، 

جالبه من از مجردیم راضی بودم و مجبوری فک کردم باید ازدواج کرد ازدواج کردم و اولش برای تموم شدن مجردیم سوگواری گرفته بودم 😅

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 

چقدر بقیه نق میزنن بخدا منم متاهلم خداروشکر بالاپایین داره ولی بخام انتخاب کنم تاابد متاهل بودن بهتره 

بچه ندارم ولی اونم انقدر که مینالن دارک نیس بنظرم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خدایی خیلی زشته بخاطر مجرد بودن کسی مسخرش کنی وکنایه بزنی اوج بی فرهنگی یه آدمه این کار

بله من خودم مجردم

هم تیکه میشنوم

هم تمسخر

هم دلسوزی ظاهری

چکار کنم؟ مگه میشه قطع رابطه کرد؟

مگه میشه به کسی که خیلیی ازم بزرگتره ولی عاقل نیست توهین کنم؟

میتونم فامیلامو عوض کنم؟

چکار کنم

امیدوارم ودتر حس مادری رو تجربه کنیدولی ببین شما هم صد درصد کامل راضی نیستی دوست داری مادر شیپس مجرد ...

خیلی ممنون 

من گفتم دیگه چیز مطلق وجود نداره 

بستگی به شرایط داره اگه من مشکل بچه نداشتم شاید این حرفارو نمیزدم چون اطرافیانم غبطه زندگی الانمو میکنن بدون اینکه مشکلات بارداریمو بدونن 😁 همه چی از دور قشنگه

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 
چقدر بقیه نق میزنن بخدا منم متاهلم خداروشکر بالاپایین داره ولی بخام انتخاب کنم تاابد متاهل بودن بهتر ...

اینجا یه جور مینالن انگار زنهای قدیم هستن بشور و بساب کار کشاورزی ۶_۷تا بچه نه پوشکی نه شیر خشکی 

نمیدونم اگه مردا و ازدواج انقدر چیز بدیه چرا متاهلاش هم دنبال دوست پسرن از اولی طلاق نگرفته بعدی رو ...

چون حیوان هستن و طبق غریزه حیوانیشون این کارها رومیکنن.وگرنه انسان با یه نفررابطه برقرار می‌کنه .حیوون با چندین حیوون دیگه هم....وبراش مهم نیست 

اینجا یه جور مینالن انگار زنهای قدیم هستن بشور و بساب کار کشاورزی ۶_۷تا بچه نه پوشکی نه شیر خشکی

دقیقااااا مفت میخورن ومیخوابن فقط غر میزنن انگار خونه باباشون پرنسس بابا بودن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست