2777
2789

مجردم.

ولی دلیلاش تاپیک اخرم هست.

ازدواج اصلا خوب نیست×

یه نخ موی مجردی میارزه به کل هیکل متاهلی

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مفت میخورن ومیخوابن؟پس کار پخت وپز ظرف شستن رسیدگی به درس بچه ها کارای خونه تربیت بچه مهمونی ها و... ...

آره سرکار نمیرن  من خودم متاهلم دارم میگم  بالاپایین داره زندگی ولی مطلقا بد نیس منظورم بااوناییه که یسره غر میزننه هردفعه میگن نه متاهلی خوب نیس فلانه حیف شدیم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

آره سرکار نمیرن من خودم متاهلم دارم میگم بالاپایین داره زندگی ولی مطلقا بد نیس منظورم بااوناییه که ...

سر کار نمیرن ولی هزارتا کار میکنن که همون برابر با شاغلیه

همین حرفارو زدین که مردا کار زنای خانه دار رو هییچ میدونن دیگه همین خانومای خانه دار اگه نبودن شوهراشون باید کلی پول آشپز پرستار و کاربین رو میدادن همون بهتر که زنا میرفتن سر کار این منت های بی مورد سرشون نبود

من خودم متاهل یا خانه دار نیستم ولی ناراحت میشم در حق خانوما خانه دار اینقدر کم لطفی میشه 

سر کار نمیرن ولی هزارتا کار میکنن که همون برابر با شاغلیههمین حرفارو زدین که مردا کار زنای خانه دار ...

متوجه منظور من نشدی قشنگم  من باغر زدن ی عده مشکل دارم وگرنه اون پیامی ک گذاشتم راجب زحمتش گفتم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست