2777
2789
تازه میگه هیچ کاری نداری تو خونه ومیخوری ومیخوابی .اون ادمو میسوزونه

دقیقا یا کلا سرت تو گوشی بوده و بهم توجه نمیکنی و ..

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب میتونن چیزی نگن!

وقتی تاپیک میزنه نظر میخاد تو‌اون لحظه هرجور ادمی با شرایط خودش و نسبت ب حالی ک داره حالا راضیه از متاهلی یا نیست نظرشو میگه تاپیک میزنه ک نظر بخاد یعنی جی میتونن جیزی نگن؟ی سریا از مشکلات متاهلی میگن و یا از مشکلات خودشون ک غصه ای ک‌ میخوره ده برابر نشه.ازین ب بعد تاپیک بزنم خودشون بگن جی میخان بشنون ک همونو بگن بهشون دیگه

اکثرا بخواطر بچه هاشون طلاق نمی‌گیرن

عزیزم از اول که بچه نداشتن

قبل بچه دار شدن جدا میشدن

خیلیاشونم با وجود این شرایط دو سه تا بچه دارن

خودشون مادر شدن همه چیز رو تجربه کردن به بقیه میگن به درد نمیخوره

ارامش وپیشرفت با شوهر هم میشه

عزیزم من نگفتم نمیشه گفتم هرکسی قدرت تصمیم گیری داره شما هم همین قدرت رو دارید خب انجام بدید!

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
وقتی تاپیک میزنه نظر میخاد تو‌اون لحظه هرجور ادمی با شرایط خودش و نسبت ب حالی ک داره حالا راضیه از م ...

مثلا استارتر تاپیک زده با بالا رفتن سن خواستگار کم میشه

خب اگه کاربرا بیان بهش بگن مثلا فلان فعالیتت رو تو جامعه افزایش بده خوبه

مرتبطه باتاپیک

یه عده میام میگن میخوای چکار ازدواج کنی

شوهر برای چیته

خب اونا واقعا چرت و پرت میگن بهتره ساکت باشن و چیزی نگن

خانمی که جتی نمیدونه موضوع اصلی تاپیک چیه که حرف بی ربط میزنه قطعا خوشبخت هم نمیتونه باشه پس ناراضیه از ازدواجش و راهنمایی این آدما رو هم باید نادیده گرفت

عزیزم از اول که بچه نداشتنقبل بچه دار شدن جدا میشدنخیلیاشونم با وجود این شرایط دو سه تا بچه دارنخودش ...

درسته هر انسانی طبق عزیزه ش  دوس داره مادر بشه وازدواج کنه.ولی چون این حس غریزیش به عقلش میچربه یعنی قویتره ازدواج می‌کنه .در مورد مرد ها هم همینه .اگه کسی عقلش قویتر باشه هیچوقت زیربار ازدواج نمیره

ببین هم مجردی تنهایی داره هم متاهلی بستگی به شرایط داره مثلاً من خودم متاهلم بچه‌ام دارم اما امروز اینقدر احساس تنهایی کردم الان چشمام باز نمی‌شه انقدر گریه کردم

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
اخ گفتی

یه حرفیه یاد گرفتن افتاده تو زبونشون همه جا میگن خودشونم نمیفهمن

حالا بهشون بگو خب خودت جدا شو

چشماشون چهارتا میشه میگن وای چطور زندگی کنیم؟؟

خب مجردا چی اونا چطور تا اخر عمر زندگی کنن

اگه مستقل شدن به این راحتیا بود که این خانما میگن چرا خودشون مستقل نشدن

همه ی آقایون که شاغلن الان توانایی اینو ندارن تنها زندگی کنن چه برسه به یه خانم مجرد