2777
2789

من مجردم ولی محدودیت دارم 

استقلال کامل ندارم

تنهام 

خستم 

مجردای دورمم گل وبلبل نیست زندگیاشون

ازدواج خوبم هست

چتونه انقد مینالین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج خوب و درست اره خوبه 

اماااااا  امان از ازدواج غلط و شوهر نااهل

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خب عزیزم حالا که انقدر خوبه ازدواج کن:!!

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

آدمیزاد کلا هیچوقت راضی نیس چ تو متاهلی چ مجردی هرکدوم معایب و مزایا خودشو داره هیچ چیز مطلق خوب نیس هچیزم مطلقا بد نیس هر زندگی چ مجردی چ متاهلی بالا و پایینا وخوشی و ناخوشیای خودشو داره

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا

متاهل ها دوران مجردی رو گذروندن و دقیقا می‌دونن مجرد بودن چه مشکلاتی داره و همچنین کاملا می‌دونن ازدواج چه قدر مشکلات داره ،برای همین میگن مجردی بهتر از متاهلی است 

پناه دل های هم باشیم 

تا حالا برای خوابیدن جواب پس دادی یا کسی سرت داد زده 

فکر امشب چی درس کنم صبح چی درس کنم برا شام خودش منو از ازدواج متنفر میکنه😂

ازدواج فقط در یه صورت خوبه ک یه آدم کاملا شبیه به خودت پیدا کنی کسی ک هم فازت باشه

چون شما همیشه خوشید،این خوشی همیشگی به چشمتون نمیاد .

وقتی متاهل بشی و بیوفتی رو دور چلنج و ناراحتی و اعصاب خوردی و همه و همه کند بزنن به اعصابت . فقط گاها یه خوشی کوچیک داشته باشی.اونموقع یه ذره خوشیه برات نمایان میشه