بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
آدمیزاد کلا هیچوقت راضی نیس چ تو متاهلی چ مجردی هرکدوم معایب و مزایا خودشو داره هیچ چیز مطلق خوب نیس هچیزم مطلقا بد نیس هر زندگی چ مجردی چ متاهلی بالا و پایینا وخوشی و ناخوشیای خودشو داره
متاهل ها دوران مجردی رو گذروندن و دقیقا میدونن مجرد بودن چه مشکلاتی داره و همچنین کاملا میدونن ازدواج چه قدر مشکلات داره ،برای همین میگن مجردی بهتر از متاهلی است
چون شما همیشه خوشید،این خوشی همیشگی به چشمتون نمیاد .
وقتی متاهل بشی و بیوفتی رو دور چلنج و ناراحتی و اعصاب خوردی و همه و همه کند بزنن به اعصابت . فقط گاها یه خوشی کوچیک داشته باشی.اونموقع یه ذره خوشیه برات نمایان میشه