2777
2789
عنوان

بنظرتون اشتباه میکنم

148 بازدید | 20 پست

دوستان  دوست مذکرم ..اسم پرسید چرا با دوست صمیمیت قهری نکنه فهمیده لزبینی ولت کرده؟(چون تو‌محل به هیچکس محل نمیدم و تیپم تامبوی هست و با رفیقتم عکس فیلم میزارم پشت سرم حرف زدن و گفتن فلانی لزه این خر هم باورش شده همش ی دستی میزنه..)

منم به شوخی گفتم اره فهمید ولم کرد 

بعد گفت حالا بگو رل دخترت کیه به شوخی بهش گفتم فلانی میشه یکی از اقوامشون در جواب بهم کفت اون اینطور دختری نیست…

قبلا هم. گفت فلانی اینطور دختری نیست پسر بازی کنه یا رل بزنه 

منم بهش گفتم انشالاه همون برات بمونه چون چند بار این حرفو بهم زد احساس میکنم تیکه یا طعنه میندازه .. یا مقایسم میکنه 

از نظر قیافه هم  خیلی اوکی نیست دختره…

داداش بیخیال بعدا به این روزگارت میخندی 

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیام لایک‌کردی الهی گرگ بخورتتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین چون خودش رو‌ این‌موضوعات حساسه ..و من فق خاستم ببینم مشکل از برداشت من هست یا پسره واقعا بهم تی ...

بیین الان پسره بخاطراینکه فکرده تو لزی ولت کرد؟ 

حساس نشو چیزی مگه گفت بهت یکم توضیح بده

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیام لایک‌کردی الهی گرگ بخورتتون 

بیین الان پسره بخاطراینکه فکرده تو لزی ولت کرد؟ حساس نشو چیزی مگه گفت بهت یکم توضیح بده

نه من ولش کردم 

لز٫ی نیستم فق شایع پشت سرم درست کردن همش ی دستی میزنه

توضیح نمیده اگه میداد ک خوب بود !

الان برداشت تو از این حرفش چیه  

نه من ولش کردم لز٫ی نیستم فق شایع پشت سرم درست کردن همش ی دستی میزنهتوضیح نمیده اگه میداد ک خوب بود ...

خب شاید فلانی رو خوب می‌شناسه که میکه پسرباز نیست مشکلش چیه الان 🤔

یکم گنگ توضیح میدی تاپیک روخیلی درک نکردم

خب شاید فلانی رو خوب می‌شناسه که میکه پسرباز نیست مشکلش چیه الان 🤔یکم گنگ توضیح میدی تاپیک روخیلی د ...

فامیلشونه شاید خوب میشناسه ک اینطور میگه..

مشکل من اینه با من مقایسش میکنه 

گفتم ستاره رل داره گفت ن اینطور دختری نی..

حالام به شوخی کفتم ستاره رلمه گفت ستاره اینطور دختری نیست لز.بین باشه 

میگم نکنه طعنه میزنه به من؟

یکار کن پشتت حرف نباشهتیپتو درست کن ادن عکسا رو نذاراشتباه کردی ک حدسشو ب یقین تبدیل کردی

نه اصلا مشکلی نیست قضیه لز.بین چون واقعا نیستم و اونم میخاد اذیت کنه 

فق مشکلم اینه اون دختر رو با من مقایسه کرد گفت ستاره اینطور دختری نیست 

یعنی ن رل میزنه ن پسر بازی میکنه ..

مشکل اینجاست