2777
2789
عنوان

بنظرتون اشتباه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 20 پست

چن سالته 

بنطرم حرف بدی نزده 

گفته ستاره اهل رل نیست یعنی شخصیتش اونطوری نییت یا اصلا بچه مثبته 

چیز بدی بهت نگفته 

و اینکه بهت گف ل/ز هستی نباید میگفتی اره 

باید میگفتی نه توی چارچوب های من نیست 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
فامیلشونه شاید خوب میشناسه ک اینطور میگه..مشکل من اینه با من مقایسش میکنه گفتم ستاره رل داره گفت ن ا ...

نه چرا طعنه بزنه باهم که مشکلی ندارین

اون یه ادم سمی‌شده اگه دوستت داشت مقایسه‌ات نمی‌کرد 

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چن سالته بنطرم حرف بدی نزده گفته ستاره اهل رل نیست یعنی شخصیتش اونطوری نییت یا اصلا بچه مثبته چیز بد ...

به شوخی گفتم ..بعد میدونه شوخی کردم مشکلی نیست 

خب عزیزم  یعنی بقیه ک رل دارن رو خراب میدونه و این حرف رو چند بار جلو خودم گفت..

گفتم یعنی منم الان با توام یعنی خرابم؟

گفت ن تو از اول با ی نفر بودی  و بعدا هم با خودمی پس خراب نیستی ولی بقیه ک چند بار رل میزنن خرابن…

ولی بازم من احساس میکنم تیکه میندازه به من

به شوخی گفتم ..بعد میدونه شوخی کردم مشکلی نیست خب عزیزم یعنی بقیه ک رل دارن رو خراب میدونه و این حر ...

بعضی چیزا رو نزار باهات شوخی کنه چون ذهن مردا اینطوری نیست

حس میکنم پسره سنش کمه چون خیلی بچگونست افکارش

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ