2777
2789
عنوان

با شوهراتون پایه نباشید

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی داره چون شوهر یکی الکلیه یعنی هر کسی با شوهرش درینک بزنه شوهرش الکلی میشه؟تو نخوری و نکنی و ...

عزیزم چرا درست نمیخونی 

یا فاز الکی روشنفکری دارید 

اره یک مناسبتی مثل عروسی و.. فارغ از مسعله شرعی باشخ 

ولی اینکه با شوهرت هرروز بشینی الکل بخوری اعتیاد میاره

و کسی هم اینقدر حساسه روی  اعتیاد نباید هرروز یا هرجمع بخوره  به بهونه تفریح قرار نبست همش کشروب و الکل خورد

منم سیگاری م .حتی سوپرمارکت پرسیده واسه شوهرت میخری؟ کفتم نه شوهرم سیگاری نیست :/ تعجب‌ میکنن

آره واقعا تعجب آوره

بعد میفهمیدن میگفتن دیگه شوهر تو دیگه کیه که گذاشته زنش سیگار بکشه

مگه اون باید اجازه بده من چیکار کنم و نکنم؟

فوقش بتونه انتخاب کنه با زنی ازدواج کنه که سیگاری نباشه وقتی منو انتخاب کرده که دیگه نمیتونه منو تغییر بده به میل خودش

باور کن هیچوقتم بهم نگفت ترک کن فقط ابراز نگرانی میکرد وقتی زیاد میکشیدم

خودم به این نتیجه رسیدم ترک کنم

و حتی اینم یه عده تو جمعی جایی منو بعد سالها میبینن سیگار تعارف میکنن میگم ترک کردم میگن آ باریکلا به فلانی که زنشو ترک داد

عجبا😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آره واقعا تعجب آورهبعد میفهمیدن میگفتن دیگه شوهر تو دیگه کیه که گذاشته زنش سیگار بکشهمگه اون باید اج ...

دقیقا درک میکنم 😄😄

مرسی از آقایی اجازه داد بهم 😄😄

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
عزیزم چرا درست نمیخونی یا فاز الکی روشنفکری دارید اره یک مناسبتی مثل عروسی و.. فارغ از مسعله شرعی با ...

خب الان اون شوهرش میخوره چه ربطی به خوردن خودش داره؟

خودشم پا به پا بخوره پس الکلیه دیگه

جفتشون الکلی شدن که هر روز میخورن

خوردن و نخوردن زنه چه ربطی داره به این داستان

نمیخورد هم شوهرش الکلی میشد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دقیقا درک میکنم 😄😄مرسی از آقایی اجازه داد بهم 😄😄

آره واقعا اجازه آقایی هامون خیلی موثر بود

خب الان اون شوهرش میخوره چه ربطی به خوردن خودش داره؟خودشم پا به پا بخوره پس الکلیه دیگهجفتشون الکلی ...

منظورشون اینه که رو ندید..میدان ندید.. تایید نکنید کارشونو

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
😄برم اجازه بگیرم یه نخ روشن کنم منبتمن اصلی آقایی شماست؟

آره منم میرم تشت شیر حاضر کنم

نه آقایی من مرد عنکبوتی دوس داره😂

این عکس فاز اون مرداییه که فک میکنن دنیا دورشون میچرخه

من یه زمان دوری سیگار میکشیدمخیلیم کار بدیه من قبول دارم و خودم ترک کردمشولی مثلا اون سالها هر کی من ...

استثنا داریم ولی تعدادشون کم بود 

اعتیاد به سیگار اقلا قابل قیاس با الکل نیست

شاید اون زمان اگر همسرتون سیگار میکشید و همراهیتون میکرد به حای ۱ نخ سیگار ،۲ نخ میکشیدید میدونید منظورم چیه؟

درسته به ادمش بستگی داره ولی همراهی و همنشینی واقعا تاثیر داره و قابل انکار نیست

افراط در هرکاری اشتباهه 

ماهم مخالف این جمع های دوستانه هستیم 

اکثراااا به اختلاف ختم میشه 

مست شدن هم هیچ فرقی با تریاک کشیدن و ...نداره

یک عده تازه به دوران رسیده روشن فکری میدونن.

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ