2777
2789
عنوان

بنظر من شیر خشک واقعا پدیده ی خیلی خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 78 پست
حالا من عاشق شیر دادن به نوزادم قبول دارم بعد یکسالگی ک گاز میگیرن بده ولی وای شیر داشتن بهترین حسه ...

وای خدا 

میگن میخوان تست کنند فک بی دندون هم می‌مالند به هم

مامانم به ابجیم گفت بینیش رو بگیر تا دهنش رو باز کنه

تهیه آبجوش یکم سختهمن معمولا آب رو میجوشونم وقتی که به دمای مناسب رسید میریزم داخل فلاکس،اینطوری آبش ...

برای من یختیش همین اب و ایناس 

دختر من اصطراب جدایی داره هروقت جدا بخوابونم جیع میزنه تا پبش مامیاد اروم میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من عاشق شیر دادن به نوزادم قبول دارم بعد یکسالگی ک گاز میگیرن بده ولی وای شیر داشتن بهترین حسه ...

شیردهی بحدی منو عصبی میکرد به حالت جنون میرسیدم

خدا کمکم کرد وگرنه تو ذهنم میومد بچمو پرت کنم تو دیوار در اینحد

البته شیردهی طولانی 

دسرم وزنش بالا بود و هی درخواست شیر داشت ظلم کردم‌بهش که شیر خشک ندادم الان که دیگ مرد شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر من اتفافا با شیر مادر الرژی گرفت با شیر خشک درمان شد

اره اونم بیشتر ب خاطر نفخ شیر مادره ولی خب بعصی بچه ها کلا شیرمادر بهشون نمیسازه که اگه بتونن سازگار بشن شیر مادر سهل الهضم تر از شیر خشکه

شیردهی بحدی منو عصبی میکرد به حالت جنون میرسیدمخدا کمکم کرد وگرنه تو ذهنم میومد بچمو پرت کنم تو دیوا ...

الهی تو باید حتما شیر خشکم میدادی هم برای روحیه خودت خوب بود هم بچت اذیت نمیشد حتما سیر نمی‌شده با شیرت

تهیه آبجوش یکم سختهمن معمولا آب رو میجوشونم وقتی که به دمای مناسب رسید میریزم داخل فلاکس،اینطوری آبش ...

منم مثل شما انجام میدم قبل خواب همه رو‌میچینم رو‌عسلی که نخوام هی بلند شم

چه مارکی شیشه میدید شما؟ من اونت فیلیپس میدم الان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اطرافیانمو که دیدم همشون یا الرژی گرفتن یا سریع مریضمیشن بدنشون ضعیف شد از همون بچگی همین جور بود ...

والا ما که تو اطرافمون اینهمه بچه شیرخشکی داشتیم فرقی با شیر مادر نداشتن بعضا خیلی موارد بهتر هم بودن

نه ببین فقط چرب و کم چرب بودن شیر مادرها با هم فرق میکنه وگرنه از لحاط مواد و ویتامین یکسانه شیر ماد ...

بله ترکیبی خیلی بهتره. این نظر پزشکان هم هست

بعضیا جوری در مقابل شیر خشک گارد میگیرن که انگار سمه. حاضر نیستن حتی به عنوان کمکی به بچه هاشون شیر خشک بدن. و این هم برای بدن خودشون مضره هم بدن بچه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

الهی تو باید حتما شیر خشکم میدادی هم برای روحیه خودت خوب بود هم بچت اذیت نمیشد حتما سیر نمی‌شده با ش ...

نمیدونستم فکر میکردم شیرخشک بدم یعنی مادر  راحت طلبیم 

خیلی اذیت شدم و‌بچمو اذیت کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله ترکیبی خیلی بهتره. این نظر پزشکان هم هستبعضیا جوری در مقابل شیر خشک گارد میگیرن که انگار سمه. حا ...

دقیقا این بعضبا که گفتی رفتار من بود در مقابل پسر اولم

نگم که چه اسیبایی دبدیم بخاطر جهل من

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گمون نکنم پس چطوره که مادر مریض یا عصبانی باشه بچه دل درد و نااروم میشه شیر از خون که سرشار از هورمو ...

بله اعصاب مادر و نفاخ بودن یا نبودن مواد غذایی رو شیر مادر تاثیر میذاره ولی ماهیتش رو عوض نمیکنه سرچ کنید هست