2777
2789
عنوان

بنظر من شیر خشک واقعا پدیده ی خیلی خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 78 پست
چرا پشیمونی گلمهمسن دختر منهولی من راضیم،نهایتا ۱۰ بار هم سینه دهن بچم نزاشتمبرگردم عقب یک ماه بهش ش ...

دختر من تا ۴ماهگی شیر خوومو خورد بعد اون شیر خشک

من  تجربه جفتشو دارم خشک سختتره شبا بابد پاشی اب خنک کنی شیر درست کنی بخوره بری بشوری ولی مادر راحته میزاری دهنش 

یا تو ماسین بیردن بازار همه جا باید اب خنک اب جوش شیر خشک همرات باشه کوله بارت سنگین میسه درست کنی بدی بهش 

ازونور سازگار شدن شیر خشک من ۳ماه اسیر شدم تا ی شیر خشک سازگار پیداکنیم براش الانم ک سخت گیر میاد هرماه مکافات داریم بخاطر همین میخوام زود ازشیر بگیرمش

چه عوارضی؟ شیر خشک هم یه غذای کامله، چه بسا کاملتر از شیر اون مادری که معلوم نیست چیا دریافت کرده، ا ...

همینو بگو  

بخدا موندم چرا تا حرف شیر خشک میشه ی عده مثل قدیمی ها همش انرژی منفی میدن.

من خودم شیرم به بچن نمیساخت به تجویز دکتر شیر خشک دادم. خدا فقط نگذره از اونایی که با حرفهاشون چه عذابی دادن بهم همش چشمم گریون بود از دستشون و نیش زبونشون. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر مادر تو همه مادرهای جهان یه فرمول داره ربطی ب این چیزا که شما میگید نداره

چرا عزیزم، خیلی مرتبطه. دکتر کودکان خودش به من گفت الان همه ی بچه ها حتی اگه شیر مادر میخورن، باید از ۶ ماهگی به بعد حتما شیرخشکم به عنوان کمکی دریافت کنن. چون شیر مادر به تنهایی برای بدن بچه، کافی نیست. دکتر کودکان معروفی ام هست.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

من قصدم ترکیبیه تا شش ماه بعدش کلا شیر خشک تا ۱۴ ماهگیولی اگر قرار بود یکیو انتخاب‌کنم مثل شما کلا ش ...

حالا من عاشق شیر دادن به نوزادم 

قبول دارم بعد یکسالگی ک گاز میگیرن بده ولی وای شیر داشتن بهترین حسه بهترین حس 

البته این حس من عمومی نیست بعضیا از شیردهی خوششون نمياد 

بچت سالم باشه بله خوبه چون میتونی بهترین شیر خشکو بهش بدی اتفاقا چربم هست تپلی میشهاما اگه پروتئین گ ...

اتفاقا دختر من شیر رزیمی میخوره بخاطر الرژیش دکترش میگه هیچ فرقی با شیرهای دیگه نداره اخرین چکاپیم ک داد تمام ویتامیناش عالی بود

من قصدم ترکیبیه تا شش ماه بعدش کلا شیر خشک تا ۱۴ ماهگیولی اگر قرار بود یکیو انتخاب‌کنم مثل شما کلا ش ...

شیر خشک کی باید قطع کنیم؟ کلا با شیشه شیر قطع کنیم یا فقط شیر خشکو

من اطرافیانمو که دیدم همشون یا الرژی گرفتن یا سریع مریضمیشن بدنشون ضعیف شد از همون بچگی همین جور بود ...

پزشکان میگن طبیعی بهتر از سزارین هس

اون موقع خودشون از دم همه سزارین میکنند

من فک میکنم بخاطر هزینه و حس مادرانه بالاتر میگن شیر مادر

همینو بگو بخدا موندم چرا تا حرف شیر خشک میشه ی عده مثل قدیمی ها همش انرژی منفی میدن.من خودم شیرم به ...

نباید توجه کرد عزیزم. بهت قول میدم بچت همیشه صحیح و سلامته انشالا. مردم از دکتر که بیشتر نمی دونن

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

دختر من تا ۴ماهگی شیر خوومو خورد بعد اون شیر خشکمن تجربه جفتشو دارم خشک سختتره شبا بابد پاشی اب خنک ...

تهیه آبجوش یکم سخته

من معمولا آب رو میجوشونم وقتی که به دمای مناسب رسید میریزم داخل فلاکس،اینطوری آبش همیشه آماده خوردن هست

شیشه هم چندتا داشتم برای شب ها که شیشه نشورم،البته الان دیگه شیر شب نمیخواد

خوبی شیرخشک برای من این بود که دخترم رو از ۶ ماهگی از خودم جدا کردم و داخل اتاق خودش خوابوندم

شیر مادر تو همه مادرهای جهان یه فرمول داره ربطی ب این چیزا که شما میگید نداره

گمون نکنم پس چطوره که مادر مریض یا عصبانی باشه بچه دل درد و نااروم میشه 

شیر از خون که سرشار از هورمون‌های لحظه ای هس تولید میشه

چرا عزیزم، خیلی مرتبطه. دکتر کودکان خودش به من گفت الان همه ی بچه ها حتی اگه شیر مادر میخورن، باید ا ...

نه ببین فقط چرب و کم چرب بودن شیر مادرها با هم فرق میکنه وگرنه از لحاط مواد و ویتامین یکسانه 

شیر مادر مضر نیس ولی شیر خشک ب بعضی ها نمیسازه مثلا تو بزرگسالی مشکلاتی براشون ایجاد میکنه 

درسته ک شیر خشک خیلی بهتر وزن میده اونم بخاطر قند و چربی و سر شیشه شیره که بچه زحمتی برای مکیدن نمیکشه و راحت شیر میره تو حلقش 

من خودم شیر خشکی ام الان  کلی حساسیت ب غذاهای مختلف دارم ک دکتر بمن توصیه کرد بچم فقط شیر مادر بخوره 

در کل بازم بستگی ب انتخاب مادر داره و شیر مادر از لحاظ روانی هم برای مادر ها کمک کننده است رود مادر رو لاغر. میکنه بچه رو زیاد چاق نمیکنه و... 

من خودم بچه دوم بیارم حتما ترکیبی شیر میدم ولی تکی موافق نیستم