2777
2789
عنوان

بنظر من شیر خشک واقعا پدیده ی خیلی خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فکر نمیکردم اینقدرررر تاثیر داشته باشه شیر خشک هم خودم اعصابم بهتره هم بچه راحتتره انگارواقعا به ...

فقط کمکی‌ باشه خوبه بنظرم نباید دائم داد بچه رو خیلی چاق میکنه و بیشتر کسایی که تو بچکی شیر خشک دائم خوردن وز نشون تو بزرگسالی بالاست خود من گاها کمکی شیر خشک ب بچم دادم ولی 7 ماهگی دیگه قبول نکرد فقط شیر مادر میخواست

بچت سالم باشه بله خوبه چون میتونی بهترین شیر خشکو بهش بدی اتفاقا چربم هست تپلی میشه

اما اگه پروتئین گاوی باشه باید شیر مخصوص حساسیتی ها بخوره که لونم هیییییچ خاصیتی توش نیست تموم مواد خوبشو جدا کردن

که نظر من اینجا خود شیر مادره

دختر من ۱۳ماهشه و شیر خشکیه و بزدگترین اشتباه زندگیم بود به هیچکس پیشنهادش نمیدم

چرا پشیمونی گلم

همسن دختر منه

ولی من راضیم،نهایتا ۱۰ بار هم سینه دهن بچم نزاشتم

برگردم عقب یک ماه بهش شیر و شیرخشک کمکی میدم ،بعد فقط شیرخشک

منم راضیم مخصوصا ترکیبیاول شیر خودم بعد شسر خشک

اره ترکیبی که خیلی بهتره مخصوصا ۶ ماه اول . ولی من کلا شیرخشک دادم 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ولی عوارضش برای کودک در دراز مدت خیلی بده

چه عوارضی؟ شیر خشک هم یه غذای کامله، چه بسا کاملتر از شیر اون مادری که معلوم نیست چیا دریافت کرده، اصلا ویتامینی داره که به بچه بده یا نه؟ اونم با وضع تغذیه های الان. همش هورمون و پالم و ...

من و خواهر برادرام هممون بلا استثنا شیر خشکی هستیم، کوچکترینشون منم که ۴۰ سالمه‌. شکر خدا تو دراز مدت اتفاقی ام برامون نیفتاده

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

من فکر نمیکردم اینقدرررر تاثیر داشته باشه شیر خشک هم خودم اعصابم بهتره هم بچه راحتتره انگارواقعا به ...

پسر اول منم مدام شیر میخورد و کلافه شده بودم سر دومی دیدم فکشون ضعیفه خب خیلی طول میکشه شیرم میدوشیدم با شیشه بهش میدادم قشنگ سیر میشد میخوابید

عالیه الان ی سری مجهول حال میان میگن شیرخشکیا همیشه مریضن

عالی تر از عالی

دیگ تحربه بچه وصل به سینه نداشتن من ضعف شدید اعصاب و‌بدن درد شدید گرفته بودم 

شیر عصبانیت میدادم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من فقط شیر خشک خوردم

من اطرافیانمو که دیدم همشون یا الرژی گرفتن یا سریع مریضمیشن بدنشون ضعیف شد از همون بچگی همین جور بودن تا الان 

ضمنا بشتگی به بدن هم داره واز ۱۰۰ ا شاید ۵تا چیزیشون نشه 

خود پزشکا میگن هیچی جای شیر مادر رو نمیگیره حتی عوارضشم همون اول میگن 

عالی تر از عالیدیگ تحربه بچه وصل به سینه نداشتن من ضعف شدید اعصاب و‌بدن درد شدید گرفته بودم شیر عصبا ...

عالییییییه منم دوتا دارم شیرخشکی 

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
چه عوارضی؟ شیر خشک هم یه غذای کامله، چه بسا کاملتر از شیر اون مادری که معلوم نیست چیا دریافت کرده، ا ...

شیر مادر تو همه مادرهای جهان یه فرمول داره ربطی ب این چیزا که شما میگید نداره

ندیده بودم

همین احسان علیخانی دنیا اومدنی ۵ کیلو بوده، خودش همیشه میگه😄 تازه بالاترم داریم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اره ترکیبی که خیلی بهتره مخصوصا ۶ ماه اول . ولی من کلا شیرخشک دادم

من قصدم ترکیبیه تا شش ماه 

بعدش کلا شیر خشک تا ۱۴ ماهگی

ولی اگر قرار بود یکیو انتخاب‌کنم مثل شما کلا شیر خشک 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30