2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازگیا از صادرات وام گرفتین؟

ما همیشه وام صادرات داریم دائم الوام هستیم

شوهرم شرکت داره و چون خوش حسابه حتی وام ۵۰۰ میلیونی هم میگیره بخاطر گردش حسابش که بالاست.۱۰۰ و ۲۰۰ هم مرتب ازشون میگیریم یک ساله شش ماهه دو ساله ولی شوهرم خیلی پول جابه جا میشه تو حسابش و گردش مالیش بالاست

البته صادرات هم بانک خوبیه و گرنه من شوهرم بقیه ی حساب هاش هم گردش حساب بالایی داشتن قبلا،ولی اصلا وام نمیدادن برای همین بیشتر حسابهاشو خالی کرد و فقط با صادرات کار میکنه

تازگیا از صادرات وام گرفتین؟

سه ماه پیش همسرم گرفت یه وام مخصوص شرکت دارهاس فکر کنم ۵۰۰ گرفت شش ماهه باید پس بده هر دوماه انگار  ۱۸۰ یا هر چقدر بتونه پس میده دقیق نمیدونم والا خیلی درمورد مسائل مالیش سوال نمیکنم فقط میدونم همیشه دعا میکنه به بانک صادرات میگه خیلی بانک خوبیه و کار راه بندازه...

خب شوهر شما پولداره همه ک گردش حسابشون بالا نیست

نه عزیزم خیلی پولدار نیست ببین کار پیمانیه مثلا ۳۰۰ میریزن براش ۲۵۰ مال مصالح و کارگره اون رو مستقیم میریزه تو بانک صادرات بعد چک میخواد بده کارگر و مصالح و اینا چک صادرات میده با حسابش کار میکنه.شما وقتی پیمانکار هستی ۳ میلیارد کار که بگیری نهایتش ۴۰۰ تومنش سود خودته ولی ۳ تومن میگیری ازکارفرما و...

من دانشجو ام شاغل نیستم ولی میخواستم بپرسم کدوم بانک برای پس انداز خوبه ؟ و برای پس انداز طلا بگیرم خوبه ؟ حس میکنم بهتره پولامو خرج سود دهی کنم الان جامعه بد شده پولم داره از ارزش می افته