2777
2789

ازدواج نکردن:

تحصیلات بالا

شغل عالی

استقلال

آرامش

عدم اعصاب خوردی

عدم داشتن بچه غر غرو

عدم ریسک(اینکه ریسک کنی حتما شوهرت فرشته باشه)

پیری در کمال آرامش داشتن یه باغچه کوچولو و رسیدگی به گل و گیاه و آرامش و سکوت و داشتن حیوان خونگی

ازدواج:

ریسک تجربه خیانت

ریسک تجربه کتک

ریسک شوهر معتاد

ریسک شوهر بچه ننه

اومدن بچه غرغرو و رفتن زیبایی اعصاب و روان و زیبایی جسمی

پیری با وجود یک نفر و ریزش نوه و عروس در خونه نداشتن سکوت

دعواهای زندگی

دعوا با خانواده همسر

تجربه عدم استقلال کامل 

بشور و بساب بچه

کلفتی  بیشتر نسبت به دوران مجردی

و هزاران هزار مشکل سرسام اور دیگر😂

تجرد=خوشبختی

یه نخ مو مجردی>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> کل هیکل متاهلی

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول دارم تمام

حق گوی سایتم😂😂😂❤❤❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

البتههه خانم متاخل تحصیل کرده و جایگاه اجتماعی بالا کم ندارریم

داریم. سایر مشکلات ولی هست😅

الان همونا که همه ش از خانواده شوهر و شوهر مینالن میریزن سرت

آره😂😂😂

خب شما احتمالا ازدواج با ادم خوب ندیدی

منم ازدواج کردم هم تحصیلاتم و تو درجات بالا ادامه دادم

هم زمینه شغلیم فراهم شد

هم اعصابم خیلی ارومه

ولی اگه با ادم بد ازدواج کنید دقیقا همه مواردی که گفتی اتفاق میفته

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ولی من همش به این فکر میکنم اگه تا اخر عمرم مجرد بمونم بعدا تو پیری یا وقتی مریضم کی مبخواد یه لیوان ...

پرستار و خدمتکار