2777
2789
عنوان

خلاصه ازدواج کردن و ازدواج نکردن تا ابد

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 68 پست
معیار های زندگی ِ من تو هیچ شخصی نیست چون معیارش مجردیه😂❤😀

عجب🤦🏼‍♀️😐😂

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

البته نمیشه خرده گرفتخب کم سنم هستن بعضیاولی اعتقادشون اینه همه باید یاد بگیرن به انتخاب هم احترام ب ...

درسته 

ولی با همین جملات میشه یه نفر رو از ازدواج نا امید کرد :) 

ولی خب درسته علایق متفاوته 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته ولی با همین جملات میشه یه نفر رو از ازدواج نا امید کرد :) ولی خب درسته علایق متفاوته

به وقتش همه چی براشون روشن میشه

فعلا تصمیماتشون از سر منطق نیست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اینا همه که مخالف تاپیکت شدنالبته همونایین که بادعوا واختلاف باشوهروخانوادش تاپیکای پشیمونی میزنن

🤝😀انتظار مخالفت رو داشتم حتی زیادتر از این

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

🤝😀انتظار مخالفت رو داشتم حتی زیادتر از این

تو موفقی. مطمئن باش

همین که احساساتی نیستی خیلی خوبه

اگه روزی هم ازدواج کردی با کسی ازدواج کن که اون تورو عمیقا دوست داشته باشه ونظرش نظرت باشه وگرنه میشه معظل ومانع توی زندگیت

ولی من همش به این فکر میکنم اگه تا اخر عمرم مجرد بمونم بعدا تو پیری یا وقتی مریضم کی مبخواد یه لیوان ...

اره گلم میشه اگه مراقب باشی سالم بمونی .اگه متاهل بشی باید بعد ها شوهر پیرتو  سرواگیری کنی و نوه داری هم کنی در حالیکه خودتم داغونی

تو موفقی. مطمئن باشهمین که احساساتی نیستی خیلی خوبهاگه روزی هم ازدواج کردی با کسی ازدواج کن که اون ت ...

اره احساساتی نیستم اصلا.

ازدواج که اصلا ولی درست میگی

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

به وقتش همه چی براشون روشن میشهفعلا تصمیماتشون از سر منطق نیست

😀 اگه منطق نداشتم میگم وای خدا عشق او ه مای گاد خیلی شیرینه. بچه آو نازی.

اتفاقا اگر احساساتی بودم  و از سر منطق نبود الان تاپیک میزدم وای خدایا ۱۹ سالم شد🥲 بی شوهر چیکار کنم.