2777
2789
عنوان

کیا پزشکی یا دندانپزشکی میخونن

807 بازدید | 74 پست

راسته میگن اونا که همچین رشته هایی میخونن خودشون از اول درصدای خوبی داشتن؟مثلا همون اوایل خوندن درصدشون ۵۰ بوده حالا با تلاش رسوندشون به ۸۰_۹۰

مثلا تست ریاضی و فیزیک مخصوصا فیزیک که تستی تره درکش خیلی براشون راحت بوده از همون اول

تو رو خدا صادقانه بگید

خدایا اگه یه روز فراموش کردم خدای بزرگی دارم؛تو فراموش نکن که بنده ی کوچیکی داری......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچ وقت درصد هام به ۸۰ نرسید😐

منم

هرچی جون کندم نشد

با اینکه خنگم نیستم

دیگه ناامید شدم حس میکنم اونا ذاتا از همون اول خوبن

خدایا اگه یه روز فراموش کردم خدای بزرگی دارم؛تو فراموش نکن که بنده ی کوچیکی داری......
من پزشکی میخونمب ولله از ۲۰/۳۰شروع کردم بای

چه مدت خوندین؟

روزانه چن ساعت؟

اولین ترازتون؟

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

من پزشکی میخونمب ولله از ۲۰/۳۰شروع کردم بای

میشه بگی روزی چندساعت میخوندی؟

ترازت هم اگر بگی خیلی ممنون میشم🌷

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
اره عزیزم مثلا تو سه سالگی نجوا میکردن میگفتن رو جی اچ فرمول فشاره

عزیزم من نمیگم از بچگی تو ذهنش بوده!

میگم طرف یه بار دوبار خونده مسلط شده

واقعا کنکور خیلی عجیب و غریب و مزخرفه

منمهرچی جون کندم نشدبا اینکه خنگم نیستمدیگه ناامید شدم حس میکنم اونا ذاتا از همون اول خوبن

نه عزیزمن من میانگین درصد کنکورم ۴۳ درصد بود پزشکی زاهدان قبول شدم 

اگه ان شاءالله میانگین رو به ۶۰ برسونی دیگه میتونی یه شهر خوب تر قبول بشی

هیچکس از اول درصد هاش خوب نبوده با تمرین موفق شده

میشه بگی روزی چندساعت میخوندی؟ترازت هم اگر بگی خیلی ممنون میشم🌷

۱۲/۵متوسط

عزیزم ازمون بیرون ندادم دانلود میکردم خونه میدادم واسه همون تراز ندارم

اما از ۲۰/۳۰شروع شدنن تا ۵۰/۶۰اما دیگ ۹۰و ۸۰نه والا

بخند   
نیمسال دوم قبول شدم زاهدان

عزیزم فکر کردم کنکوری هستی

مبارک باشه

حالا لزوما منظورم ۸۰ نیست منظورم یه درصد خوبه برای رسیدن به پزشکی