2777
2789
عنوان

خانواده همسرم چرا اینطوری شدن یهو

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 55 پست
شما چرا جوش میاری حالا براچی برم؟ حتما یه سری رفتار ها کردن که نمی‌خوام برم خب ؛ وگرنه خودم حالم بده ...

جوش نیاوردم که سوال پرسیدم به من چه

ولی اینهمه جبهه گرفتن تو زندگی مشترک خوب نیست آدم یه عمر روش تو روی همه خوددانی

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
هرطوری هم منتقل بشه همسرم فقط حرف منو باور می‌کنه

اگه عقد هستین خیلی به،همسرتون اعتماد نکنین که فقط حرف شما رو قبول کنه...شاید در ظاهر جلوی شما اینو بگه

شما فکر کنید تو خونه چند نفر که مورد اعتماد آدم هستن مرتب از شما بد بگن...با یه اشتباه از طرف شما همه چی،به ضررتون میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و عزیزم ببخش میگم شاید میخوان یهو ببرنت معاینه بکارت بعد جنگ درست کنن 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
دلتو بزرگ کن کشش نده پاشو برو بزار دل شوهرت خم ساد بشه هرچی باشه خانوادش هستن ولی منتش رو سر شوهرت ب ...

عزیزم بخدا کل مدتی که عقد بودم بی احترامی ها تیکه و کنایه ها و اذیت هارو تحمل کردم بخاطر همسرم 

ولی اینبار واقعا دلم شکسته و خانوادم رو کوچیک کردن... 

همسرم خودش وقتی جریان کار سری آخر خانوادش رو شنید خجالت می‌کشید از خانواده من؛ می‌گفت اومدن ابروی منو پیش بابات بردن با رفتارهاشون

چی بگم این چی ربطی به دعا داره عزیزم بیشتر توضیح میدی؟آخه مادر شوهرم به این چیزا اعتقاد داره

خدایا منو ببخش 

شاید دعا گرفتن میخوان بیای شام مثلن بریزن تو غذا یا شربت 

یا با خواهرشوهرت بری بیرون یه سوزنی چیزی بزنه بهت یا بپاشه به لباست 

خدایا ببخش تهمت نمیزنم 

ولی اصلا عادی نیس توصیم اینه هیییی بهونه بیاری نری تا روزی که عروسی کنید 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
اگه عقد هستین خیلی به،همسرتون اعتماد نکنین که فقط حرف شما رو قبول کنه...شاید در ظاهر جلوی شما اینو ب ...

بله عقد هستیم ؛ حرف شما رو هم خیلی قبول دارم اما همیشه استثنائاتی هست؛ همسرم من رو شناخته خانواده خودش رو هم شناخته این مدت بارها دروغ های مادرش بهش ثابت شده ثابت نمیشد هم اینقدر بهم اعتماد داره چیزی بشنوه که بدونه از من بعیده خودش رد می‌کنه حتی ازم نمیپرسه

خدایا منو ببخش شاید دعا گرفتن میخوان بیای شام مثلن بریزن تو غذا یا شربت یا با خواهرشوهرت بری بیرون ی ...

سوزن براچی بزنه

دعای چی آخه مثلا چه دعایی بگیره ؟

من که کاری به کارشون ندارم برای چی دعا بگیره ؟

چرا بی ادبانه اونم تو قهر

طرف حتما پشیمونه 

بعدم مردا سر و تهشون بزنید پشت خانوادشونن شاید اولش اینطور نباشه ولی در کل هستن الان مادر همین آقا فردا برمیگرده میگه من میخواستم از دلش در بیارم خودش نخواست بعد تو ذهن مرد میمونه یجا آوار می‌کنه این حرفو تو سرت نمیدونم والا از تجربم تو اطرافیان گفتم

طرف حتما پشیمونه بعدم مردا سر و تهشون بزنید پشت خانوادشونن شاید اولش اینطور نباشه ولی در کل هستن الا ...

من اصلا به قصد پشیمون کردن اونا قهر نکردم ؛ احساس کردم بیش از حد و لیاقتشون محبت کردم و احترام گذاشتم ؛ از سمتی هم دلم شکسته به شدت و حالم برای دیدنشون مناسب نیست 

اونا هم اگر میخواستن پشیمون بشن دوماه و نیم طول نمی‌کشید 

بله عقد هستیم ؛ حرف شما رو هم خیلی قبول دارم اما همیشه استثنائاتی هست؛ همسرم من رو شناخته خانواده خو ...

حالا اگه مورد اعتماد همسرتون هستین...از خودش سوال کنین و نگرانی تون رو بگین حتما راستشو بهتون میگه

چون خانواده همسرم بارها منو به التماس می‌شوند خونشون بعد بی محلی میکردن که خودن از رفتم پشیمون میشدم

گفتم شما احتیاط،کنین...

سوزن براچی بزنهدعای چی آخه مثلا چه دعایی بگیره ؟من که کاری به کارشون ندارم برای چی دعا بگیره ؟

خیلی ساده ای و خیلی معصوم 

دعا رو روی سوزن انجام میدن یه لحظه میزنن ب طرف 

یا میبینی موت یه لحظه افتاده زمین یا رو لباس برمیدارن میبرن طلسم مینویسن روی موت 

یا دعا میگیرن میریزن تو غذا 

دعا برای جدایی برای سردی برای طلاق برای مریضی و ....

حالا اگه مورد اعتماد همسرتون هستین...از خودش سوال کنین و نگرانی تون رو بگین حتما راستشو بهتون میگهچو ...

درسته

پس نرو به همسرت هم تصمیمات رو بگو ببین نظر اون چیه

حالا اگه مورد اعتماد همسرتون هستین...از خودش سوال کنین و نگرانی تون رو بگین حتما راستشو بهتون میگهچو ...

سر یه موضوعی با همسرم رابطمون خوب نیست فعلا ؛ بهش گفتم برم تا وقتی نتونستی حلش کنی نیا 🙂 سو تفاهم نشه ؛ موضوع خیلی مهمی بود