2777
2789
عنوان

خانواده همسرم چرا اینطوری شدن یهو

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 55 پست
عیب ندارع باهاش برو بیرون ولی حرف تند و بدی نزن اگر بحث باز شد فقط یکم گلایه کم از مادرش ناراحت بودی

نه بابا بحث چی ... بهش گفتم وقت نمیکنم تا آخر هفته 

کلا آدم آرومیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا من هیچوقت نتونستم اینارو بشناسم ...انتقام اینا که کاری نکردم من .ولی هیچ احتمالی نمیتونی بدی ...

شاید واقعاً دلشون تنگ شده واست،

تک عروس هستی یا نه؟

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
آخه چند ماهه من اینطوری هستم و ناراحتم ازشون همسرم اگر میخواست بگه زودتر می‌گفت نه؟

به هر حال اونا قصد منت کشی ندارن چون هیچ کس منت عروس رو نمیکشه قضیه چیزی دیگه هست...بهتره به،شوهرت بگی...چون اگه دعوتشون رو هم قبول نکنی به شوهرت طور دیگه منتقل میشه

خودمم همین حسو دارم کاش واقعی باشه و سرشون به سنگ خورده باشه ولی خب بنظرت براچی اینطوری می‌کنن

ببین چه منافعی از شما به اونا ممکنه برسه یا منافع مشترکتون هرچیه مربوط به همونه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

نه بابا بحث چی ... بهش گفتم وقت نمیکنم تا آخر هفته کلا آدم آرومیم

اینطوری جبهه گرفتی که چی کثلا؟ خب پاشو برو باهاش بیرون خیلی بی ادبانس رد کردن درخواست اونم وقتی قهری

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
شاید واقعاً دلشون تنگ شده واست،تک عروس هستی یا نه؟

شاید باورت نشه ولی این مدت یه طوری رفتار کردن باهام لحظه ای نبود احساس بی ارزشی نکنم ... باورم نمیشه حتی دوسم داشته باشن چه برسه به دلتنگی.هعی

توطعه ها در کار است

🤣🤣🤣🤣🤣

به خدا بعضیا نقشه کش هستن 

برادرشوهرای منکه اینطورین 

خالم اینطوریه 

حتی همکارای شوهرم تو شرکت 

همکارای خودم 

کلا من خیلی ساده بودم بعدا میفهمم نقشه داشتن 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

خدایا نمیخوام تهمت بزنم 

دعا گرفتن برات 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

دلتو بزرگ کن کشش نده 

پاشو برو بزار دل شوهرت خم ساد بشه هرچی باشه خانوادش هستن 

ولی منتش رو سر شوهرت بزار که اجر و قربت بالا بره

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
اینطوری جبهه گرفتی که چی کثلا؟ خب پاشو برو باهاش بیرون خیلی بی ادبانس رد کردن درخواست اونم وقتی قهری

شما چرا جوش میاری حالا 

براچی برم؟ حتما یه سری رفتار ها کردن که نمی‌خوام برم خب ؛ وگرنه خودم حالم بده خیلی هم به بیرون رفتن نیاز دارم 

ولی دیگه تصمیم گرفتم دربرابر بی حرمتی سکوت نکنم