2777
2789
عنوان

بیاین جمله های قشنگتون رو بگید🫠✨

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 21 پست
با خودم حرف میزنم آروم آروم صلوات اون لحظه اسم هرکی به یادم بیاد میگم یا زهرا یا رباب یا ام البنین.. ...

خیلی چیزا خوندم ،ولی بعضی وقتا انقدر یه غمی رو دلم سنگینی میکنه نعوذبلا فکرمیکنم خدانمیبینتم😞

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

همه همینجوریم قربونت برم🥲💔

👍🏻💔

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی چیزا خوندم ،ولی بعضی وقتا انقدر یه غمی رو دلم سنگینی میکنه نعوذبلا فکرمیکنم خدانمیبینتم😞

یه چیزی بگم خواهرانه مهربونم♥️خخخخخیلی باهاش حرف بزن عادی عادی عادی فکر کن رفیقته من اصولا با کسی حرف نمیزنم چون ۱۰۰۰۰ بار ضربه خوردم وحشتناک با خودش درد دل میکنم

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

نه قشنگم شیطان میخواد اینجوری فکر کنی.

یقین داشته باش همیشه خدا نگاهش روته و از خودت بیشتر حواسش به مشکلت هست.صبوری کن و دست از توکل برندار،یروزی یجوری برات جبران کنه صبوری و شاکر بودنت رو که تصورشم نمیکنی🥺❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

یه چیزی بگم خواهرانه مهربونم♥️خخخخخیلی باهاش حرف بزن عادی عادی عادی فکر کن رفیقته من اصولا با کسی حر ...

جواب شمارو‌داده؟

من یک سال و نیمه دارم باهاش صحبت میکنم فقط میخام ازاین وضعیت نجاتم بده:)))

نه قشنگم شیطان میخواد اینجوری فکر کنی.یقین داشته باش همیشه خدا نگاهش روته و از خودت بیشتر حواسش به م ...

شما جواب صبوریتون رو گرفتین؟؟

امیدوارم😞❤️‍🩹

جواب شمارو‌داده؟من یک سال و نیمه دارم باهاش صحبت میکنم فقط میخام ازاین وضعیت نجاتم بده:)))

آروم میشم:)

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊