2777
2789
عنوان

کمک بچه هاااا

28 بازدید | 4 پست

سلام.شوهرم یه رفیق داره آدم خوبیه ولی از زنش خوشم نمیاد.کلی بخوام بگم بروز شوهرم اومد گفت رفیقم دعوت کرده رفتیم مهمون نواز بودن ولی زنش یکسری رفتار داره مثلاً خیلی با شوهرم راحته با من حرف نمیزنه با شوهرم حرف میزنم خدایی هم شوهرم کاری ندارم باهاش .دفعه قبل رفتیم بیرون  با اونا من به شوهرم گفتم خوشم نمیاد دیگه با هم رفت و آمد کنیم .خیلی شیکن خونه زندگیشان خیلی خوبه نمی‌گم ما خوب نیستیم ولی اونا خیلی دیگه لارجن 

دیشب رفتیم بیرون باز گفتن بریم مرکز خرید تخفیف خورده شوهرم گفت باشه .رفتیم دو ساعت زن اون خرید کرد .خدارو شکر شوهرم ندار نیست کارش خوبه دیشب هم حسابش پر بود ولی یه تعارف نکرد یبار نگفت اگه میخوای چیزی بخر فقط رفت یجا دید نوشته چهار تا جوراب بخری دوتا می‌بری منو مجبور کرد چهار تا جوراب بردارم که دو تا اون برداره همین

من دلم نمی‌خواد مقایسه کنم خودمو مثلاً زنش رفت یه کفش خرید ۱و۸۰۰ من نمی‌خواستم اینجوری خرج کنم ناراحتم که دیدن شوهرم هیچ تعارفی نکرد اولش هم مسخره میکردن میگفتم مگه میشه دست خالی بیای بیرون از اینجا

نمی‌دونم حالم خیلی بده زنش همش از بالا به پایین نگاه میکرد احساس خوبی ندارم حس خورد شدن دارم شوهرم میگه قرار نیست مثل اونا باشیم باید پس انداز کنیم حالم بده شوهرم میگه خجالت بکش و اینکه قراره دیگه نریم باهاشون بیرون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم باهاشون نرید بیرون مجبور ک نیستی 

بگو خوشم نمیاذ رفت و امد کنم

من مثلا همسرم دوست داشت با پسرخالش رفت وامد کنه

دوسه بار رفتیم بیرون 

البته ک توی مهمونیا خانوادگی خب سالی دوسه بار میبینیم همو

اما من از زن پسرهالش خوشم نیومد گفتم دک بیرون نمیام با اینا

همسرمم قبول کرد الان یه ساله نرفتیم باهاشون جایی 

زنش خیلی چوسه اصلا خاکی نیس درصورتی ک من مثلا خاکی ام نمیکن طرف مث من باشه با زنه حال نکردم با این که هم سن سال خودمم هست