2777
2789
عنوان

کاش یکی واسم تولدمیگرفت 😫

196 بازدید | 32 پست

حالا با خانواده پدریم قهریم کلا. اگر بود اونجا تولدمو میگرفتیم

همیشه هم به دوستم گفتم کادو بخر تولدم نزدیکه برام تولد بگیرین 😓 خدایا من دلم تولد میخواد.. 

اونم ماه بعدیه تولدم

حالا ازهمکلاسیام انتظار ندارما اخه کسیو ندارم تولد بگیره واسم همیشه دلم میگیره میگم ایکاش ازون دوستایی داشتم که براشون مهم بودم.. کاش کلا یکی بود اهمیت میداد بهم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

خانما داداشم ۱۹سالشه 

برا مادرم گفته که نعوظ نمیشم

مادرم خیلی پیگیرش بود چون مادرم میگه هیچ وقت ندیدم نعوظ بشه 

الان پسر خودم ۱۴سالشه صبح بیدارش کنم بره مدرسه نعوظ کامل هست 

خیلی برای داداشم نگرانم 

بنظرتون درمان داره؟

داداشم ن اهل اعتیاد هست نه مشروب 

و هیکلی هم هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورت میشه هیچکس تولد منو یادش نیست؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

آخی عزیزم اشکال نداره تا آینده تو قراره با خیلیا آشنا بشی، حتما یکی هست که براش مهم باشی و برات تولد بگیره

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.
ببین اینجور چیزا یه چیز دو طرفه است تو هم یه بار برای دوستات کادو بخر. براشون تولد بگیر تا اونا هم ب ...

اینو گفتی یاد یه چیزی افتادم

برای دوستم تو دبیرستان یه باکس هدیه بردم بعد اون برای تولد من از این دستبند بدلیا خرید😂🤧 در کل منظورم اینکه حق با شماست این موضوع خیلی دلیه

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.
اینو گفتی یاد یه چیزی افتادمبرای دوستم تو دبیرستان یه باکس هدیه بردم بعد اون برای تولد من از این دست ...

ای وااای قیافت دیدن داشته اون موقع 😂😂😂

آدم شب قبلش چقدر بلند پروازی میکنه. میگه الان میرم برام گل و باکس لوازم ارایش و... چی چی میخرن. بعد می بینی اصلا یادشون نیست 😶🤦

خانما داداشم ۱۹سالشه برا مادرم گفته که نعوظ نمیشممادرم خیلی پیگیرش بود چون مادرم میگه هیچ وقت ندیدم ...

بابا سرویس کردین 😐

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

ول کن بابا منم کسی برام تولد نمیگیره

اخه چیمیشه واقعا احساس کمبود بهم دست میده

ای وااای قیافت دیدن داشته اون موقع 😂😂😂آدم شب قبلش چقدر بلند پروازی میکنه. میگه الان میرم برام گل ...

بخداااا😂 همین چهارشنبه برای دوستم کتاب کادو کردم با کلی تزیین گذاشتم تو باکس بردم دادم بهش

چند روز دیگه تولد خودمه، الان منتظرم ببینم چی برام میگیره😂 یه اخلاق بدی که دارم اینکه دوست دارم بهترین کادو رو من بدم حتی اگه طرف مقابل بهم کادو نده

نمیدونم چرا💔😂

باورت میشه هیچکس تولد منو یادش نیست؟

چرا تولد منویادشونه هِی میگم کادو بخرین 🥺

من همیشه به ابجیام میگم تولد یه جیگری نزدیکه خودمو میگم🤣🤣🤣

خب که چی