2777
2789

باشم چی 

واقعا 

من یه خوشگلشو داشتم که پرید 

اگه یکی بیاد به دلم نشینه چی اصلا مگه من چه قدر دیگه وقت دارم یا چند تا خواستگار که به دلمم بشینن

یکی بود قیافش همونی بود که همیشه میخواستم که دیگه نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت اقدام کن بنظرم

نباید منتظر خواستگار بمونی فقط

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.

منم این استرسو دارم 

الان میان میگن خوشگلی مهم نیست اخلاق مهمه

اتفاقا خیلیم مهمه ، هرچیزی به جای خودش 

اخلاق به جای خود ، چهره به جای خود 

نمیشه چون اونو نداره این یکیو به جاش داشته باشه 

آدما اولش فقطط جذب چهره میشن بعدش اخلاق خودشو نشون میده

یعنی چهره شروع کننده رابطه و اخلاق ادامه دهنده اونه

دقیقا...منم پسرایی که میان سمتم از لحاظ قیافه تقریباً باب میلم نیستن

ولی خب درسته همه چی قیافه نیست ولی یه عمر زندگیه یکمم شده قیافه باید به دل بشینه دیگه 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

خب چرا منتطر خاستگاری باکسی آشنا بشو ار طریق دوستی خوشت اومد اوکی

خودم اقدام کنم چه جوری وقتی که هم با حجابم هم آرایش ندارم هم سربه زیر و کمرو ام من تا حالا یه پسر رو از نزدیک ندیدم چجوری دوس شم 

اصلا نمی‌دونم چه جوری دوس میشن

خودم اقدام کنم چه جوری وقتی که هم با حجابم هم آرایش ندارم هم سربه زیر و کمرو ام من تا حالا یه پسر رو ...

برو سرکار خب یکم روابط اجتماعی قوی کن رفیق داشته باش باهاشون بیرون برو یکم ب خودت برس بابا اون دوران ک دختر هیچی معلوم نبود هزارتا خاستگار داشت تموم شد دیگه مردامون هم عوض شدن طرز تفکر عقایدا عوض شده حتی اگه نخوای مجبوری عوض بشی توام 

خودم اقدام کنم چه جوری وقتی که هم با حجابم هم آرایش ندارم هم سربه زیر و کمرو ام من تا حالا یه پسر رو ...

به این حرفا گوش نده. دوستی با جنس مخالف حرامه. به خدا توکل کن و از امام زمان بخواه. خدا شاهده درست میشه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

خب به خودت برس اعتماد بنفس داشته باش برو ارایشگاه به پوست و موت برس به بوی بدنت توجه کن ارایش مناسب با صورتتو یاد بگیر رو اندامت کار کن و ...

چه جوری خودم اقدام کنم من خوشگل نیستم فک نکنم بشه

اول اینکه اعتماد بنفست رو بالا ببر عزیزم بعدم تو این دوره زمونه کسی زشت نمی مونه قطعا، استایل خودتو پیدا کن به ظاهرت برس 

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.