2777
2789
عنوان

بچه ها میتونم ترم بعدی با کراشمم کلاس مشترک بردارم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدمونو حفظ کنیم فعلا منوتو😂♥️

خواهر تو اگه بدونی چقدر من سر این یک نفر عذاب کشیدمم امیدمم خیلی وقته ناامید شده خسته شدم اینقدر تلاش کردم بقران اگه برا درسم تلاش میکردم معدل الف دانشگاه یودم

خواهر تو اگه بدونی چقدر من سر این یک نفر عذاب کشیدمم امیدمم خیلی وقته ناامید شده خسته شدم اینقدر تلا ...

درکت میکنم منم رو همکلاسیم کراش دارم نمبدونم چی کار کنم انفد استوری میرارم اگه پیجم باز بود بلاگر میشدم🤣

تو کلایا اگه با هم بودین سعی کن نزدیک و تو چشش باشی یا ی روز غیبت کن ازش جزوه بگیر بعد یکم صمیمی تر ...

اخه دیگه قرار نیست بیا سرکلاس تنها درسی که با هم داشتیم فیزیک بود که اونم دیگهنمیاد

نمیتونی اینستا درخواست بدی بهش؟

بنظرت بدم؟ خیلی خیلی پیجش پی ویه دوستام ریک دادن قبول نکرد میترسم منم قبول نکنه بد ضایع بشم دوستم میگه سر امتحان ترم میادش برو الکی باهاش حرف بزنن

نه اصلا اعتراف نکن درخوات بده اگه قبول کرد ک ینی اونم بی میل نیس اگه نکرد هم تکلیفت مشخص میشه

اخه قبول نکنه و بعدها چشم تو چشم بشم باهاش داغون نیست؟خواهر دارم دق میکنم هیچوقت اینقدر درگیر مردی نشده بودم تو رندگیم