2777
2789
عنوان

شماهم با خانواده هاتون مشکل 😬😱

136 بازدید | 26 پست

دارید؟؟چطوری با خانواده ای که عصبی هستن کنار میاید؟ کجا میرید از دستشون؟ مشکل اعصاب گرفتم بیاید یکم دردو دل کنیم شمام بگید 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی آرومم اصلا دور بحث و اینا نیستم و اینا از هر فرصتی برای داد و بیداد کردن و فحش کردن دریغ نمیکنن همش هم دیگران رو مقصر میدونن اشک منم درمیارن چقدر یه بچه میتونه بدبخت باشه خونه خودش آرامش نداشته باشه

بله مشکل دارم خونه شون نمیرم از دست زبونشون

شما ازدواج کردی من مجردم 

از دانشگاه فرار میکنم میام خونه ، خونه هم اعصاب برای آدم نمیمونه دوستامم باهاشون راحت نیستم برم پیششون 🤕

هیچی نمیگم و سکوت میکنم

منم ولی گریم میگیره عصبی میشم میرم تو اتاقم درو قفل میکنم تمرکزم بهم میریزه میترسم سکته کنم گاهی آنقدر بدنم یخ میکنه از عصبانیت میگم کاش منم اینا یه فوشی چیزی میدادم خودمو خالی میکردم که سکته نکنم

شما ازدواج کردی من مجردم از دانشگاه فرار میکنم میام خونه ، خونه هم اعصاب برای آدم نمیمونه دوستامم با ...

اره خداروشکر ازدواج کردم حداقل یه جایی هست که اونارو نبینم 

انشالله یه روزی راحت میشی عزیزم 

داشتم خداروشکر ازدواج کردم راحت شدم از دستشون

مجزدی چیکار میکردی؟ خانواده من همه چیز برام مهیا کردن همه‌ش هم منت میزارن ولی اعصاب راحت برام نزاشتم حتی سر مشکلات زناشوییشون ما باید دعوا هاشون رو بشنویم گوه بگیره این خونه رو 

اره خداروشکر ازدواج کردم حداقل یه جایی هست که اونارو نبینم انشالله یه روزی راحت میشی عزیزم

حس نمیکنی از چاله رفتی تو چاه؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

منم ولی گریم میگیره عصبی میشم میرم تو اتاقم درو قفل میکنم تمرکزم بهم میریزه میترسم سکته کنم گاهی آنق ...

منم اینشکلی میشم چون خودمم زود جوش هستم اما اگه خودتو خالی میکردی بیشتر کش پیدا میکنه و بیشتر اذیت میشی