2777
2789
عنوان

آی ملت روز جمعه ای کجایید❓️کوچه خیابونا جمعه ها خلوته🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه از خواب چی درمیادآدم باید به روحش برسه

چی بگم 

من الان تو خیابون تا نصف شب جمعه بازار پسرم میگه بریم حسش نی تا الان داشتم تمیزکاری میکردم 😂

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️

اومدم کافه  یه عده دختر پسر نشستن کتاب میخونن واونو نقد میکنن منم یه گوشه نشستم نمی‌دونم چکار کنم ؟ اسکن هم بلد نیستم چیزی سفارش بدم  اینا ۳۰ نفری میشن میز گرد دارن ومن تنها یه گوشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

دو روزه شوهرم سرکاره .منم سرما خوردم مثل خررررر نمیتونم برم بیرون .الان رفتم سر کوچه شلغم خریدم اومدم . دلم دور دور میخاد 😭😭😭

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

تو کافه گیر افتادم  دخترم گفت نقد و بررسی کتابه  منم نشستم  نمی‌دونم تابلو من مادر یکی ازینام  امیدوارم بد نباشه کارم چون نمی‌دونستم دخترم کجا می‌ره  الان دارن خودشون رو معرفی میکنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
منو شوهرم تا ۱خوابیدیم.البته دیشب تا ۴بیدار بودیمناهار خوردیم اومدم خونه مادرشوهر جان شب هم خونه مام ...

چجور با مادرشوهر و مامانتو حال میکنید؟

من میدم خونه مادرشوهرم و خونه مامانم افسردگی پیری میگیرم