2777
2789
عنوان

با همچین پسری اوکی میشد بیاین بگم

98 بازدید | 22 پست

خوشتیپه 

اخلاقش خیلی خوبه 

دوسم داره درکم میکنه محبت میکنه بهم 

سعی میکنه هرطور شده حالمو خوب کنه 

ولی ماشین خونه هیچی دیگه نداره ی شغل آزاد داره اونم موقتیه ثابت نیست 

والا از اوکی شدن مقصودت اگه کافه و بیرون رفتن و وقت گدرونی باشه آره ولی واسه رابطه جدی و ازدواج و غیره نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا نه

من خودم ادم پولکی نیستم ولی ایشون حتی شغل ثابت نداره که بتونه یه خونه ابرومند اجاره کنه

ن دیگه قصدم ازدواجه

پس نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حقیقتا نهمن خودم ادم پولکی نیستم ولی ایشون حتی شغل ثابت نداره که بتونه یه خونه ابرومند اجاره کنه

🙃🙃🙃ینی ردش کنم؟ 

شیش ماهه که شب و روز داره اصرار میکنه 

بستگی به معیارهاتون برای زندگی و ازدواج و... داره

من و همسرم وقتی اشنا شدیم هردو دانشجو بودیم و چیزی نداشتیم. الان خونه ماشین  پس انداز و همه چیز داریم. من همسرم رو طبق معیارهای اساسیم که همفکر بودن و برام جذابیت ظاهری داشتن و کنار هم خوشحال بودن و امنیت داشتن انتخاب کردم. صد در صد می تونستم با کسی که انقدر عاشقش نبودم اما از نظر مالی بهتر بود ازدواج کنم اما یک لحظه هم پشیمون نیستم. البته این رو بگم که ایران نیستم و با توجه به تحصیلاتمون و... می دونستم یه زندگی مناسب خواهیم داشت به مرور. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.