2777
2789
عنوان

خرج ازدواج برای پسر چقدر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 13945 بازدید | 984 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خیرتون بدهحرف حساب

بازم میگم شما اخلاق مدار و با محبت و صادق باش خدا خودش راه ازدواجت رو هموار میکنه و دختری قانع و مهربون نصیبت میکنه ، فقط قدرش رو بدون که خدا میبینه

شما ادم ساده ای به نظر میای ، نیاز به تمرین زندگی داری ، و البته که امثال شما با هر شرایط مالی از پسرای هرزه و حروم لقمه خیلی بالاترن

شما نیاز به کمک و راهنمایی بزرگترهات داری ، از خدا بخواه بهش نزدیک شو واجباتت رو انجام بده کمکت میکنه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ظاهرا مردهای اطرافت صرفا نر هستن که همچین دیدگاهی داری

اتفاقا توی نی نی سایت زیاد دیدم نقشه کشیدن برای گرفتن ۲ زار پول تو جیبی .... 

و در ضمن مگه من به شخص شما توهین کردم که اجازه دادی به خودت در مورد زندگی شخصی من حرف بزنی؟ ؟؟؟

من از خانم های که آمدن با لحن زشتی این آقا رو شماتت می کنند گله دارم همه قرار نیست پولدار باشند و قرار هم نیست کسی که بی پوله ازدواج نکنه ( البته من فقط صفحه اول رو خوندم بعداً اگر فرصت کردم بقیه ی نظرات رو هم می خونم) 

من خودم تو خانواده فقیری بزرگ شدم و همسرم هم از قشر ضعیف جامعه است اما با وجود همه ی مشکلات اقتصادی با هم ازدواج کردیم و تشکیل زندگی دادیم چون یاد گرفتیم برای خودمون زندگی کنیم نه برای دیگران با قناعت به ثروت عظیم معنوی برسیم نه با پول و خرج کردن های بدون هدف 😔

خواهش میکنم تو ادبیاتی که استفاده میکنین دقت کنید اگر حرف های شما باعث دلسردی کسی از تشکیل زندگی بشه شما باید پاسخگو باشید 😣

ضمناً نگرش و حساب کتاب این آقا از نظر من خیلی زیبا بود اینکه شما دلتون میخواد همون اول وارد یک زندگی لاکچری بشین و همه چیزتون اُکی باشه به معنای این نیست که در مورد همه صدق می‌کنه به خدا داریم با این سخت گیری هامون در حق خودمون و حتی جوونهای جامعه ظلم می کنیم بیاین یکم مهربون تر باشیم🌹🌹🌹🌹

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
حرف حق تلخهولی حرف چرت حق نیستحرف تو چرت بود نه حقکسی که میخواد تو رفاه زندگی کنه رو به تن فروش تشبی ...

تعریفت از زندگی مشترک چیه؟

چرا بهش میگن مشترک؟

یه مرد چرا باید ازدواج کنه؟؟؟ که چی بشه؟؟؟