2777
2789
عنوان

خرج ازدواج برای پسر چقدر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 13664 بازدید | 973 پست
میخواد یه کیلو تخمه یه کیلو سیب دوتا دونات

😃😃بعد میگه مگه 10 تا زن گرفتن بودنم خب لامصب همون یک کیلو آجیل و دو کیلو شیرینی دیگه از قیمت اینا که خبر داری 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
نه بقیه اش هم درست نیست !ما مشهدیمهمون مشهد که بخوای تشریف بیاریکرایه یه اتاق مسافر خونه حداقل شبی د ...

تازه ایشون خونه نداره از وسایل خونه فقط ۷۰ تومن میخره

یعنی یه دختر باید کلی جهاز بخره بیاره تو خونه ای که معلومه وضعش چجوریه که رهنش اینقدر کمه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂باز یکی پیدا شد از برابری حرف بزنهچرا متوجه نمیشین واقعا؟ تو جامعه ای ک تا شوهر اجازه نده نمیت ...

من از ۲۰ سالگی م حرف برابری میزنم 

و امثال شما رو دلیل اصلی عدم برابری میدونم 

زنی که خودش استقلال مالی داره مسلما تن به هر شرایطی نمیده 

اونی که برای عقدش ،حسرت لباس زیر هم داشته دیگه نمیتونه اعتراضی کنه..... چون خودش رو فروخته 

و پولش رو کامل صاف کردن 

به جای این توقعات سطحی و بچه گانه دنبال پیشرفت و پول درآوردن باشید 

دنبال استقلال 

مسلما یه زن خونه دار نمیتونه ادعایی داشته باشه چرا که همه هنرش تمکین هست 

به جای مهریه آنچنانی حقوق برابر بگیر

یعنی شما برای پول ازدواج میکنی؟؟؟؟چه فرقی با تن فروشی داره؟؟؟؟؟ازدواج اگر درست باشه محل معامله مالی ...

ای بابا

هر کی رفاه بخواد وطن فروش حساب میشه ؟

کاربرا نه چیز بدی میگن نه غیر قابل درک

نه عجیب غریب

این حرفا چیه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

حرف حق تلخهولی حرف چرت حق نیستحرف تو چرت بود نه حقکسی که میخواد تو رفاه زندگی کنه رو به تن فروش تشبی ...

بله رفاهی که طرفت از کل زندگی ابزار جنسی فقط با خودش بیاره و توقع پرداخت نقدی داره تن فروشه

فرقی نداره نقشش چیه .... اسم قانونی ش چیه 

اصلا باورم نمیشه یه مرده ۳۰ ساله این طور حرف میزنه بچه ها سرکاریم،،زندگی زناشویی یعنی دوتا کوله پشتی وسلام😂😂واا مگه میشه زندگی کلی خرجای عحیب غریب داره که اصلا فکرشم نمیکنی مگه مسافرت با دوستت میخوای بری😂

ایشون رو شناسایی کن تو مشهد دیدیش صدا کن کل نی نی سایت بیاد پدرشو در بیاریم😂😂😂

😂😂😂

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

هنوز هستی داری چرت و‌پرت تحویل میدی؟🤣🤣🤣🤣

اگه همین تایم میرفت اسنپ دوتا مسافر میزد خرج گل خاستگاری در اومده بود

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ببین اصن اینجوری فک نکن شمایی که پول ندارید خواسته و ارزوی ی انسان رو برطرف کنید و دارید فقر پدر و م ...

مرسی از نظر شما

من واقعیت رو گفتم

شاید چون خانم هستی زران ما فرق داره

وگرنه حرف بدی نزدم

وضع مالی دختردتم تو سرش نزدم

میگم از قبل چیزی نداشته که الان بخواد توقعش بالا باشه

اگرم داشته مال باباشه نه خودش.

کگرم باز توقعش بالاس خب جواب مثبت نده

کجا حرف بدی زدم؟

خدایش دیگه ماه عسل یکم باید با بقیه مسافرتا فرق کنه نمیشه که با اتوبوس رفت ماه عسل

اتوبوس ن قطار 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️