2777
2789
عنوان

خرج ازدواج برای پسر چقدر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 18730 بازدید | 1165 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بس که اینجا دخترا تاپیک میزنن چیکاررکنم شوهررکنم چیکار کنم به چشم بیام این جور افرادم یه تیر تو ت ...

همون دیگه

طرف نه تنها کارش رو اشتباه نمیدونه

بلکه میگه دختر مجرد و تو خونه مونده زیاده هاااااا

والا دختر اگه تا آخر عمرش هم تو خونه بمونه بازم بهتر از این وضعیته😕

حتی به وام ازدواج دختره هم رحم نمیکنه این بشر

.
انقدر اذیتش نکنید دیگه ، همه جور دختری هست همه جور سبک مراسم و زندگی هست ، سالهاست هم دارن با هم زند ...

عقد و عروسی میتونه با هم دیگ باشه ب جای اینک مول آدم خرج این مراسمات بشه ذخیره بشه برای آینده و خرید خونه و ماشین 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

خیلی خیلی ربط داره نمیشه که یه جا پیرو سفت وسخت سنت بود و یه جا ادعای برابری کرد .... اونی که چمدون ...

الان مثلا ماها برابری داریم ؟ تا وقتی که قوانین حمایت از زنان و 

درامد برابر بین کارمندان مرد و زن بوجود بیاد و.....

گذشتن از اینا نشونه حماقته نه امروزی  بودن.

قبل از اینکه ی سری حرفا رو تکرار کنید خوب درمورد فکر کنید و تحقیق کنید منشا این حرفا از کجاس 

تا بیشتر از قبل به زنان ضربه نزنید ! لطفا 

در ضمن فقط یک زن احمق برابری میخواد 

چون برابری زن و مرد وجود نداله هر کدوم نقش های جنسیتی خودمون داریم. 

هدف ما عدالته که با برابری متفاوته عزیزم 

چی بگم کلن بنظر شخصی من این افکار با شرایط زندگی مدرن مغایرت زیادی داره البته که گفتم وقتی طرف راست ...

اتفاقا من و همسرم هر دو کاملا مستقلیم

برای جهازم خودمون داریم میخریم

فشار رو خانواده نمیذاریم

همسرم برای کل مراسما یک ریال از کسی پول نگرفت

الانم داره خونه میخره بازم از کسی انتظاری نداره

ولی یه چیزایی تو زندگی باید باشه

من خودم سخت گیری نداشتم تو ازدواجم 

چون اولا ازدواج و تبادل کالا به کالا نمیدونم

بعدم همسرم و دوست داشتم

منتهی یه جاهایی باید برای خودمون ارزش قائل شیم

ارزش ادما فقط با از خودگذشتگی نیست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
خودت بپزی مگه نفری صدهزار بیشتر میشه؟؟؟

فقط گوشتش ٣ تومن میشه 

من نمیخام حاشیه بپردازم ولی برای عروسی صفر تا صد 

هزینه عروسی ، عقد، خرید و .... حداقل یک میلیارد میخواد 

از کربلا میخوای بری مشهد؟؟یه اتوبوسه تهش نفری پونصدیه تومن میری یه تومن میای

اینی که تو توقع داری باید تو انتخاب دختر هم خیلی توقعتو بیاری پایین چون فک نکنم بتونی اینقدر دست پایین میگیری یه دختر خانم عادی پیدا کنی 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عروسی رو عاره قبول دارم خیلی میشه نمیدونم شاید من خیلی فقیرم و قانع بخدا کرک و پرن ریخته 😅 برای کنک ...

قربونت برم من

الهی انقد تو کارت پیشرفت کنی جبران تمام این سختی ها باشه❣️😍

من خیلییییی ذوق تورو دارم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
😂😂😂😂خیلی خوش خیالیراستی تو که از الان رو وام دختره هم حساب کردیچطوری میخوای قسطاش و بدی حالا؟

اگه دختره رو وام این حساب کرد چی گفت بده برای من😄😄😄انکار مجبورشون کردند ازدواج کنند اینارو بخدا