2777
2789
عنوان

خرج ازدواج برای پسر چقدر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 7992 بازدید | 760 پست
مرسی خب شما یه چیزی بگین

من کاری ب شما ندارم استارتر طرف هیچ کس رو نمیگیرم 

نظر شخصیم بود 

شایدم چون خیلی فقیرم 😅 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

وا عزیزم😂ساعت رو تو عقد میگیرن دیگههههبابا دخترا انقدر خودتونو کوچیک نکنیناین آقا و امثالشم برا همی ...

از بس که اینجا دخترا تاپیک میزنن چیکاررکنم شوهررکنم چیکار کنم به چشم بیام این جور افرادم یه تیر تو تاریکی میزنن فک میکنن چ خبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عقد رو ۱۰ روز پیش بود خرجمو بگم ؟یه خواننده قوم خودمون اومد ۳۴ لباس ۱۸ سنگدوری سادهههههچایی شد ۲۴ با ...

دارم فکر میکنم فامیلمون پارسال چطوری ۳۰۰۰نفر برا عروسی پسرش دعوت کرد😑😂خونه و ماشینم بهش کادو داد تازه

چرا اینقد؟یه عاقد یکی دو میلیون بیشتر میگیره؟۳۰ نفر ادم هم دعوت کنی خودت غذا بپزی سه میلیوندو میلیون ...

روز عقد خودمون غذا بپزیم ؟!

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

شماهایی که اینجا دارید این نسخه های سنتی ۵۰ سال پیش رو میدید مدعی آزادی و برابری هستید؟؟؟؟

بله چون تو هیچی آزادی نیست به جز خرجای دختر

بحث جهیزیه که میاد همه میگن خانواده دختر باید بدن ، بحث سیسمونی که میاد همه میگن پدر دختر باید بده

ولی بحث عروسی و خرج های دوماد که میشه میگن آزادی 

بحث کار کردن زن که میشه میگن آزادی 

این آزادی یه طرفه به درد نمیخوره

دورت بگردم منعروسی که اصلا نجومیه قیمتاحداقل 500 تومن پول میخواد

عروسی رو عاره قبول دارم خیلی میشه 

نمیدونم شاید من خیلی فقیرم و قانع بخدا کرک و پرن ریخته 😅 برای کنکور از روی گوشی تست میزدم و ...... کلا بی پولی بیداد میکنه😂

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

انقدر اذیتش نکنید دیگه ، همه جور دختری هست همه جور سبک مراسم و زندگی هست ، سالهاست هم دارن با هم زندگی میکنن ، کافیه هر ادمی جفتش رو پیدا کنه و زندگی رو بلد باشه

مگه همه مراسم عقد و نامزدی خاصی میگیرن ؟ خیلیا با همون بله برون و محضر تمومش میکنن میره تا عروسی

الان فک و فامیلای ما همینن من اصلا جشن عقد تا حالا نرفتم بله برون رو هم خصوصی برگزار میکنن ، میمونه یه شب عروسی که اونم بعد کرونا خیلی مختصر شده تعداد مهمونا

عجب 
خونه پایین شهر ارزون ترهبعضی شهرها با صد تومنم میشه خونه پیدا کردمبل و... هم نمیخری زندگی ساده و سخت ...

این همه خرجم کنی ۶ماه یبعد دختره میگه طلاق میخام

بیخیال ازدواج شو 

خدایا کمک مردمان کشورم کن.