2777
2789
عنوان

خرج ازدواج برای پسر چقدر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 19111 بازدید | 1188 پست
مگ واسه عقد گل هم میگیرن اون مگ برای خواستگاری نبود؟؟؟؟ساعت چرا دیگ ؟؟؟؟خدایی من خودم بخوام ازدواج ک ...

خودت دختری؟

واسه خودت ارزش بزار 

ساعت ست هر عروس دامادیه تو عقد بدیهی ترین چیز 

۲۰ تومن مگه اینکه شما یه چادر بخری بندازی محضر عقد کنی بیای خونه و شیرینی و شربت بدی مهمونا برن 

مرسی خب یه تاپیک بزنین یا همینجا از تجربیاتتون رگین مات یاد بگیرن

فقط نامزدی خواهرمو گفتم 

برای تو نامزدیشمدنمبتونی بگیری

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱                                    تاپیک های برج نه به بعد برای من هستن💕                 نینی یار تعلیقممم نکن اه🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگ واسه عقد گل هم میگیرن اون مگ برای خواستگاری نبود؟؟؟؟ساعت چرا دیگ ؟؟؟؟خدایی من خودم بخوام ازدواج ک ...

هنوز ازدواج نکردی از  خرجا خبر نداری خواهر 

بعدشم این مراسما اول از همه احترام به عروس و داماده 

قراره با ادزواج ارامش پیدا کنیم ازدواج میکنیم ک یکی همدم ما باشه در کنار ما باشه ارامش داشته باشیم در کنارش 

نکه از چاله مستقیما بپریم تو چاه غصه 

نامزدی خالی رو فقط میگم تازه ما فقط خانواده خودمون و طرف بودن نه فامیل

بله برای ما هم فقط خودمون بودیم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بخدا دختر همسایمون دیشب عقد کرد تو عکس دیدم یه دسته گل دستش بود اندازه گوسفند!

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

مگه من غول چراغ جادو یا عابر بانک دختر هستم!این همه دختر هست هشتش گرو نهشه کلی از مردم زیر خط فقر هس ...

ببین اصن اینجوری فک نکن شمایی که پول ندارید خواسته و ارزوی ی انسان رو برطرف کنید و دارید فقر پدر و مادرش رو میزنید تو سرش که اره چونکه تو خانواده باباش نداشته باید تو خونه منم نداری بکشه بنظرم اصلا ازدواج نکن 

ولی ی توصیه خواهرانه من بشخصه خودم ادم قانع ای هستم و ولی تنها انتظاراتم برای فرد مقابلم اخلاق خود فرد و فرهنگ خانوادگی هستش و ایمان و اخلاص تو کاراهاشه جوری که تاپیک شمارو خوندم  پیش خودم میگفتم اره میشه با حداقل خرج و اصراف نکردن هم ی زندگی رو شروع کرد (میشه از صفر شروع کرد و فرد مقابلت اگر واقعا ادم خوبی باشه درکش کنی و باهاش زندگیتو بسازی )  ولی وقتی تفکر شما رو دیدم فهمیدم واقعا اون حرفی که از قدیم میگفتن دختری که خرج داره ارج داره تو ذهنم تداعی شد ...

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

پولدار بودن و نبودن نیست من الان دارم ازدواج میکنم بالا هم گفتم شوهر تالار داره ارایشگاه رایگان کلاس ...

دآرم عقد میگم عقد ۶۰ میلیونی ؟!!!!!!!!!!!! 

عروسی رو با عقد یکی ندونید 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

دعوت نمیکنی همه روعقده عروسب که نیستعقد سادهمثل اينکه حواست نییست مجردی بی داد میکنه هاااا

مجردی کجا بیداد میکنه نکنه نگاه به خونه خودتون انداختین؟

مجردا انقدر شعور دارن که زندگیشون رو با تو حروم نکنن 

یکی به پژوپارس میگه ماشین ساده یکی به پراید ۸۵ساده داریم تا ساده

شما اخه ساده نمیگی که

کلا پرتی از ماجرا

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
بخدا دختر همسایمون دیشب عقد کرد تو عکس دیدم یه دسته گل دستش بود اندازه گوسفند!

والا این چیزا تجملات بازیه 🫠🫠🫠🫠🫠🫠 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

دآرم عقد میگم عقد ۶۰ میلیونی ؟!!!!!!!!!!!! عروسی رو با عقد یکی ندونید

دورت بگردم من

عروسی که اصلا نجومیه قیمتا

حداقل 500 تومن پول میخواد