2777
2789
عنوان

خرج ازدواج برای پسر چقدر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 18272 بازدید | 1135 پست
جالب توجه بعضی دخترا

میدونی چرا این چیزا جالب توجه دخترا نیست ! 

چون بدون مرد راحت میتونن خودشون رو اداره کنن 

تازه کلی هم بهشون خوش میگذره مجردی 

در مورد شما هم باید اینو بدونی که آدما از نظر مالی تو سطح متفاوتین پس متفاوت هم مراسم عروسی و عقد میگیرن 

شما از کجا میدونی کاربرایی که اینجا دارن بهت نظر میدن از نظر مالی تو چه سطحین؟ 

شما کاری که باید انجام بدی اینه که بری خواستگاری یه دختر که از نظر مالی هم سطح خودتن و این حرفا تو جلسه خواستگاری با 

اون دختر خانم حرف بزنین و به توافق برسین 

موفق باشید 🌹

روی وام ازدواج دختر فکر نکن خودش میخواد جهیزیه بخره واقعا فکر کردی خرج جهیزیه از مخارج پسر کمتره که ...

درست میگین منم نگفتم نخوریم نپوشیم کارم نکنیم

گفتم ساده شروع کنیم با هم بسازیم ان شاءالله 

تادکی مجرد لمونی ببینی تو این گرونی کی پول جور میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جان جسارتا مراسم توی تالار بود؟ یعنی جشن بود یا یه عقد محضری؟ اگر ایرادی نداره میشه منوی پذیر ...

تالار بود عزیزم

اولش از مهمونا با چای و باقلوا پذیرایی کردن

بعد آب طالبی 

میوه 4 مدل بود موز، زردآلو، گوجه سبز و توت فرنگی

شامم جوجه و کوبیده 

سالاد و ماست و زیتون

البته آشنامونم بودن تخفیفم دادن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
عزیزم از کلاس دهم که بودم شروع کردم خیاطی یاد گرفتن تو ۱۸ سالگی خیاط حرفه ای شدم درامدم ماهی ۲۰ بود ...

مرحبا واقعا 

کاش خیلی از پسرای این دوروزمونه جربزه تورو داشتن

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
بابا حساب نکردم کردمگفتم هدیه عروسی و یه تیکه از وام دخترداگرررر بده کلا ۱۵۰ تومن

ببخشید دختر چرا باید وامشو بده به شما جهیزیشو با چی بخره؟ چقدر بی عرضه هستی که هیچی نداری منکه دخترم و شاغل دولتی فقط 400 تومن طلا دارم تو بانک دویست دارم وامم بذارم روش میشه یک میلیارد برای عروس شدنم در اینده پول دارم تو چه بی عرضه هستی که چشمت به وام دختره خواهشا ازدواج نکن خودت و یک خاتواده رو بدبخت میکنی. اخرشم تو خرج زندگی میمونی. پر توقع بی عرضه

با این وضعیت واقعا تجرد رو ترجیح میدم

مگه میشه یه دختر از مراسم عروسیش بگذره؟

خریت محضه با هر عروسی که دعوت میشه کلی عقده میاد تو دلش و زندگی مشترکش از همون اول با بغض و کینه استارت میخوره

همین دیگه فقط جشن عروسی که نیست خرج و مخارج یه زندگی رو باید تامین کرد

دقیقا بعضی ها فکر میکنن خرج زندگی فقط یه شب عروسی که بگی اشکال نداره تالار معمولی میگیرم میکاپ وی اپی نمی‌ریم دی جی نمی‌اریم عکاس و فیلم بردار نمی‌خواد و...

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
با این وضعیت واقعا تجرد رو ترجیح میدممگه میشه یه دختر از مراسم عروسیش بگذره؟خریت محضه با هر عروسی که ...

خب شما با منکه ازدواج نمیکنی

منم با شما نه

من خرج ها رو گفتم

نمیدونم عروسی چی داره دلتون رو به اون یه شب خوش کردین!

تالار بود عزیزماولش از مهمونا با چای و باقلوا پذیرایی کردنبعد آب طالبی میوه 4 مدل بود موز، زردآلو، گ ...

ممنونم😍

اگه کل مراسم سوای تالار با ۶۰ تومن جمع شده که خیلی خوبه خوشبخت بشی عزیزم😍🍓

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

نمیخاستم نظری بدم روی صحبتم با استارتر هست.ببین من چند صفحه از تاپیک رو خوندم دیدم چقققققددددددررررر ...

استارتر این پیام رو با دقت بخون من اضافه میکنم بهش

شوهر من از اوناست که ارزششو داشت 

به چند دلیل :

۱ جنم کار کردن داشت و خودشو بالا کشید (من جنمشو دیدم بهش بله گفتم سرباز بود بعد سربازی میومد خونه لباس عوض میکرد می‌رفت سر کار)

۲ به شدت به آموزش دیدن توی زمینه های مختلف معتقده و بسیار کتاب میخونه دوره شرکت می‌کنه و پادکست گوش میده 

هم برای روابط زوجین هم مدیریت روابط خانواده ها هم آموزش برای رشد و توسعه فردی هم آموزش دیدن برای کسب و کار و ثروت 

۳ رویه ش این مدلیه که بیرون از خانواده چهار نفره ما هر کس میبینتش میگه این چقدر جدیه چقدر مقتدره چقدر سخت پوسته ولی توی خونه نرم و منعطف و دوست داشتنیه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳