2777
2789
عنوان

خرج ازدواج برای پسر چقدر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 17452 بازدید | 1108 پست
شماهایی که اینجا دارید این نسخه های سنتی ۵۰ سال پیش رو میدید مدعی آزادی و برابری هستید؟؟؟؟

حرفای ایشون چرا لایک نمیخوره؟؟؟؟؟

حرف حساب خریدار نداره؟؟؟؟

چه دنیایی شده؟؟؟

ایشون که هم جنس شماست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روی وام ازدواج دختر فکر نکن خودش میخواد جهیزیه بخره واقعا فکر کردی خرج جهیزیه از مخارج پسر کمتره که ...

ای کاش ای کاش ای کاش همین حرفتو یه ادم نفهمی میخوند و میفهمید 

من که نتونستم بفهمونم بهش🥲

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
فقط بخاطر شما وارد حساب کاربریم شدممن دخترم ۲۱ سالمه و همزمان با درسم کار میکردم طلا میگرفتم الان ۴۰ ...

افرین بهت واقعا

میشه بپرسم چه کارایی میکردی؟

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
هم اینکه خاله زنک تشریف داری اینجا عضو شدییه دختر باید خیلی خر باشه زن آدم بی پولی و نخاله ای مثل تو ...

فکرنمیکنین گاهی حرفاتون ممکنه قلب یه آدم روبشکنه  طورس ک روزها نتونه ازخودش بیرون بیاد؟

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
ماهم ساده گرفتیم ولی فقط 60 پول شاممون شد🤷🏻‍♀️🤦‍♀️

معصومه جان جسارتا مراسم توی تالار بود؟ یعنی جشن بود یا یه عقد محضری؟ 

اگر ایرادی نداره میشه منوی پذیرایی رو هم بگین؟

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

شما پست رو کپی کن فددهارو عوض کن ببینم چند میشهفقط قناعت وار رنویس

ببین بزار من یه قیمت دقیق بهت میدم چون خودم همین چند وقت پیش مراسمای دوستمو از نزدیک دیدم و دیگه فکز نکنم ازون کمتر در بیاد خواهرانه دارم راهنماییت میکنم بدون اغراق

مراسم عقدشون حداقل تو کمترین حالت ۱۰ میلیون خرج لباس و ارایش عروس شد و مهموناشون تقریبا همین ۳۰ یا ۴۰ نفر بودن  که عصرونه بود و پذیرایی یک لیوان شیر داغ و با دوتا شیرینی ناپلئونی دادن همین تو خونه خودشونم گرفته بودم و تزیین انچنانیم نکرده بودن مهمونا رفتن و شب تقریبا به بیست نفر شام دادن یه شام خونگی که شد تقریبا ۳ میلیون یعنی ببین تو کمترین حالت مراسم عقدت میشه ۲۰ میلیون اگه میخوای به همون مهمونا شام بدی شاید بشه ۲۵ ولی واقعا کمتر از این نمیشه گفتم تجربه ام رو بگم شاید بدردت بخوره

برای طلا هم بنظرم با توجه به شرایط دختر میتونه از همون ۵۰ تومن شروع بشه و خونه هم اینهنه ادم تو خونه های دویست میلیونی زندگی میکنن و چیزی شون نشده و این همه ادم بدون مبل زندگی کردن ولی خواهشا مراسم عقد رو حداقل ۳۰ در نظر بگیر و همینطور مشهد خواهشا همسرت رو با هواپیما ببر اینارو دوستانه و خواهرانه گفتم

روی وام ازدواج دختر فکر نکن خودش میخواد جهیزیه بخره واقعا فکر کردی خرج جهیزیه از مخارج پسر کمتره که ...

بابا حساب نکردم کردم

گفتم هدیه عروسی و یه تیکه از وام دخترداگرررر بده کلا ۱۵۰ تومن

ای کاش ای کاش ای کاش همین حرفتو یه ادم نفهمی میخوند و میفهمید من که نتونستم بفهمونم بهش🥲

حیف مکالمات رو دنبال نکردم نمیدونم کیو میگی 😅 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
افرین بهت واقعامیشه بپرسم چه کارایی میکردی؟

عزیزم از کلاس دهم که بودم شروع کردم خیاطی یاد گرفتن تو ۱۸ سالگی خیاط حرفه ای شدم درامدم ماهی ۲۰ بود سه سال کار کردم و هر ماه طلا گرفتم الان تازه دارم برای کنکور میخونم و دیگه کار نمیکنم

نمیخاستم نظری بدم روی صحبتم با استارتر هست.ببین من چند صفحه از تاپیک رو خوندم دیدم چقققققددددددرررررررر قانع بودم چقدر خوب بودم و با نداری شوهرم ساختم ولی اشتباه کردم ....نصیحت خواهرانه شایدم مادرانه هست که برات دارم .اگه تو وجود خودت میبینی که یه دختر قانع و صبور و بساز رو وارد زندگیت کنی و هواشو داشته باشی تو هر شرایطی پشتش باشی و تنهاش نذاری و اشکشو در نیاری و نذاری اشکشو دربیارن هستن دخترایی مثل گذشته من ولی مرد باش و کنارش باش و قدرش رو بدون.ببین من ده سال پیش شوهرم هزار تومن نداشت هر چی داشت خانوادش ازش گرفتن بابام جهیزیه کاما و خونه داد خودم کلی دوندگی کردم وام ازدواج اون زمان شش ملیون بود با سه ملیون ازدواج آسان اونم فقط دویست نفر دعوتی داشتیم من راضی و خوشحال بودم چون فکر میکردم شوهرم هوامو داره و خانوادش خوبن الان بعد ده سال پشیمونم که چرا انقدر ساده گرفتم حتی عقدم محضری بود خانوادش ناز کردن نیومدن خونمون خیلی از ما پایین‌تر بودن ولی گفتن خوبن ولی هیچی نگم بهتره ...اگه شوهرم پشتم بود تو سختی و طعنه و نیش و کنایه و بدی اطرافیان میگفتم بیخیال شوهرم ماهه ارزشش بیشتر از این‌است امیدوارم فهمیده باشی چی میگم دختر قانع و خوب هست فقط باید قدرشو دونست که تنها نمونه

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️