2777
2789
عنوان

خرج ازدواج برای پسر چقدر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 17096 بازدید | 1095 پست
سعادتی نیست حال بهم زنه اومدم ببینم چی گفته که اینقدر پربازدید شده کمبود پسر بیداد میکنه😑

دیگه معذرت در سایت زنونه پسر به اندازه کافی نبود همجنس های شما معمولا مثل مور و ملخ در تاپیکایی که هیچ ربطی به انها ندارد حضور فعالی دارند

جای تاسف هست...

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی وام ازدواج دختر فکر نکن خودش میخواد جهیزیه بخره واقعا فکر کردی خرج جهیزیه از مخارج پسر کمتره که روش حساب کردی؟ 

راه بیشتر کردن درآمد رو یاد بگیر واقعیت اینه که پول در آوردن سخت نیست باید آموزش ببینی

متاسفانه این نگرش اشتباه خیلی رایجه که فکر کنی چون پول ندارم باید از کیفیت همه چیز بزنم و اسمشو بذاریم کم توقع بودن 

مثلا ازدواج نکنم چون پول ندارم 

یا یه ازدواج با کمترین امکانات انجام بدم چون پول ندارم 

بچه نیارم چون پول ندارم 

خب مشکل اینجاست که پول نداری این پول نداشتن رو باید چاره کرد باید مسیر های درآمدی بیشتر ایجاد کرد و به روش های مختلف پول در آورد 

من خودم از اول زندگی زن بسازی بودم 😁 اساسا آدم کم توقعی ام اهل هیچ آرآ بیرا و خرج اضافه نیستم کلا مصرف گرا نیستم این کم خرج بودن صرفا محدود به اول ازدواج نمیشه حتی الان که از نظر مالی واقعا رشد خوبی کردیم هم مصرف گرایی رویه من نیست 

از اول با شوهرم تلاش کردیم زندگی مون رو ساختیم به عنوان کسی که هیچ خرج اضافه ای اول زندگیش نداشته و یه رون مرغ رو نصف می‌کرده و با شوهرش دو تایی میخورده دارم میگم 

یه کسب و کاری راه بنداز که درآمدت رو بیشتر کنی هر استعدادی که داری رو توی اسکیل کوچیک بی هزینه و یا کم هزینه امتحان کن ببین کدوم میگیره همونو بچسب و رشد کن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
دختره رو ول کن خودت ده روزه چجوری میخوای دختره و خانواده شو بشناسی ؟!!! اون خانم قراره بعدا مادر بچه ...

ازدواج سنتی نگفتم که،،، من تا عمیقا عاشق نشم ازدواج نمیکنم تو اون مدت‌ شناخت‌ هم حتما پيدا میشه

منظورم ۱۰ روزبعد از  بعد شروع پروسه رسمی ازدواج بود نظرم بیشتر ازدواج سريع بود نه حالا حتما ۱۰ روز 

50 میلیون بخای طلا بدی فقط به دختری که بخان از سر بازش کنن، طلا باید طبق شان خانواده دختر و میزان تحصیلات و شاغل بودنش باشه. نفقه هم طبق شان دختر و خانوادشه و کل خرجها. اونجوری که شما حساب کردی فقط شاید اتباع افغانستانی حاضر شن باهت ازدواج کنن یا دخترای خیلی سن بالا که تو خونه پدری موندن. نه دخترای مستقل و شاغل... این رویاهاتو بنداز دور منطقی باش. من الان تو مجردیم برای خودم 400 میلیون طلا خریدم با حقوق خودم وای اگه مردی بخاد بهم 50 میلیون طلا عروسی هدیه بده بهم برمیخوره. اصلا همچین ادم بی پولی میخام چکار، زن و مرد باید هم کفو هم باشن شما وقتی نداری باید بری سراغ کیس های خاصی که اونا هم هیچی ندارن. تمام حتی اگر خود دختر بخادت پدرش نمیذاره و توقع داره. 

فقط بخاطر شما وارد حساب کاربریم شدم

من دخترم ۲۱ سالمه و همزمان با درسم کار میکردم طلا میگرفتم الان ۴۰۰ میلیون پس انداز دارم

بدون شوخی یا مسخره کردم میپرسم شما تا الان چیکار میکردین تو زندگیتون؟

دیگه معذرت در سایت زنونه پسر به اندازه کافی نبود همجنس های شما معمولا مثل مور و ملخ در تاپیکایی که ه ...

اگه اینهمه خواهان نداشته باشن اونا هم مثل مورو ملخ نمیریزن مشکل جای. دیگه س

‹- اگر حـالم را میخواهی بدانی ، درختی را تصـور کـن که تـبر خــورده و نیفـتاده.!((:!🖤'. ›

اگه اینهمه خواهان نداشته باشن اونا هم مثل مورو ملخ نمیریزن مشکل جای. دیگه س

بله،همین که این تاپیک پربازید شده نشون از ریشه این مشکله

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512