2777
2789
عنوان

خرج ازدواج برای پسر چقدر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 16973 بازدید | 1089 پست
من خودم با همسرم چند سال دوست بودیم چون توانایی زندگی بدون حمایت داشت تصمیم به ازدواج و زندگی مشترک ...

همین دیگه 

فقط جشن عروسی که نیست 

خرج و مخارج یه زندگی رو باید تامین کرد 

به نظرم این حساب کردنا چندان راهبردی نیست 

بستگی به طرفت داره

من با ی مراسم عقد ساده ازدواج کردم هیچ خرید آنچنانی هم نبود

طلا هم فقط دوتا حلقه خریدیم

از زندگیم هم راضی ام. بله زندگی بالا و پایین داره ی وقتایی شده زندگی سخت بشه اما تا حالا از انتخاب و ازدواجم پشیمون نیستم 

الان خدا رو شرک شرایط مالیمون خوبه با اینکه اولش هیچی نداشتیم 

ازدواج کردم چون میدونستم همسرم پسر خوبیه، جربزه کار کردن و پول درآوردن رو داره (اونموقع پول نداشت چون همه رو خرج خونواده ش،می‌کرد)، پس وقتی جنم کار داره برام مهم نبود که موقع ازدواج چی داره چی نداره 

خیلیا هم هستم هزارتا جشن میگیرن تهش ناراضی ان که زنی که خرج نداره، ارج نداره

اگر میخوایین ازدواج کنید ملاک هاتون رو بشناسید روی اون ها کار کنید 

قطعا پسر باید توو سن ازدواج دستاوردهایی داشته باشه اما اگر رفتید سراغ دختری که فقط جیب شما رو بررسی میکنه، بیشتر به انتخابتون فک کنید 

نمیگم مالی مهم نیست، اما اینکه معیار فقط پول باشه برای شمایی که حساب کتاب ازدواج آسان میکنید،ازدواج خوبی نخواهد بو د

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد میگن چرا اقایون سایت زیاد شده چون تاپیکاشون هم پربازید میشه اون از دانشجوی فراری اینم از استارتر ...

اااا مشید😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

اااا مشید😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

سلام چرچیل جان🌼😍❤

خوبی عزیزم

احوالت

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512

طولانی بود نخوندم ما شیش ماه پیش ازدواج کردیم من یه حلقه ۱۵ میل با گوشواره ۱۰ میلی برداشتم برا جهیزی ...

شما جهیزیه که مادرتون تهیه کردن چقدر شد؟

احتمالا خیلی بیشتر از خرجی که داماد انجام میده؟

خوشا به سعادتتون.

سعادتی نیست حال بهم زنه اومدم ببینم چی گفته که اینقدر پربازدید شده کمبود پسر بیداد میکنه😑

‹- اگر حـالم را میخواهی بدانی ، درختی را تصـور کـن که تـبر خــورده و نیفـتاده.!((:!🖤'. ›

واقعا عقد محضری چقدر درمیاد ؟ ده کم نیس؟ بعد مشهد چجور‌میشه‌ده؟🤔

فقط مشهد رو بخوام بگم برن یک جای اشغال بخوان برن و با خودشون برنج و سیب زمینی و نمک و خلاصه همه چی ببرن و کرایه تاکسی ندن میشه ۱۰ تومن سر کرد 

ما ۱۳ سال پیش رفته بودیم خواستیم بریم شهربازی ۷۰ هزارتومن کرایه تاکسیمون شده بود و اون موقع انقدر زیاد بود دهنمون وا مونده بود چه برسه الان

عقد هم دیگه حساب کن دیگه هزینه دو سه جور میوه دو جور شیرینی لباس عقد انگشتر این وسط بزن برقص هم میشه پول میدن،کفش،شال،چادر،خرت و پرتای سفره عقد،محضر 

زن و شوهر بعد عقد دوران خوش خوشانشون هستش هر شب ممکنه برن بیرونی جنگلی جایی خوش بگذرونن 

هزینه جانبی خیلییییی داره که فقط وقتی تجربه کنه متوجه میشه

خلاصه که نمیشه

اصلا میگیم معجزه شد ۱۰ تومن شد همه چی این باید تو جیبش ۱۰ تومن اضافی باشه کم نیاره

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.