2777
2789
عنوان

خرج ازدواج برای پسر چقدر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 19318 بازدید | 1203 پست
تاپیک رو گزارش میزنم چون نباید تاپیک یه آقا پربازید شه

فقط کافیه یکی بنویسه اقا هستم همه میریزن تو تاپیکش😑

‹- اگر حـالم را میخواهی بدانی ، درختی را تصـور کـن که تـبر خــورده و نیفـتاده.!((:!🖤'. ›

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چکار کنمازدواج لازمه دیگه

ازدواج لازم نیست چون هرکسی مناسب شوهر یا زن بودن یا پدر و مادر شدن نیست

ولی حساب کتاب کردن و منیج کردنِ پول کارِ درستیه البته من کامل نخوندم شما مردی؟و میخوای کلِ هزینه رو به گردن بگیری؟

طولانی بود نخوندم ما شیش ماه پیش ازدواج کردیم من یه حلقه ۱۵ میل با گوشواره ۱۰ میلی برداشتم برا جهیزیه هم مادرم خرید فقط یخچالو تلوزیونو‌همسرم ۱۰۰ داد خرید هم چی خیلی ساده گرفتیم لباس عروسم با ارایشگام و فیلم برداری شد ۵۰ میل چون اقواممون هم خیلی کم هستیم تو‌باغ گرفتیم که باغ برا پدرشون بود خلاصه روهم ۳۰۰ میل شد ولی خب یه میلیارد خونه رهن کردیم 

زن میگیری بدبخت میشی ولش کن یه دوست دختر بگیر ماهی 10 تومن خرجش کن ، راحت و بدون دردسر

کدوم دختر اسکلی میره عمرشو بذاره پای تفریح یک پسر لابد خودت پسری همچین نظر خزی دادی

استارتر کلا وضعیت کشور یه جور شده سن ازدواج ناچارا رفته بالا 

همه چی گرون و گرون تر میشه و درآمد هر روز بیشتر از دیروز به خرجا نمیخوره 

اول یکم خودتو جمع و جور کن بعدش ازدواج کن 

الان زن بگیری علاوه بر اینکه نمیتونی خودتو جمع و جور کنی کلی هم عقب میوفتی 

زندگی خرج داره، اجاره خونه کمتر از ۷،۸تومن نیست میریم فروشگاه چهارتا روغن و رب و پیاز و... ضروری ترین وسایل رو میگیریم میشه ۳،۴تومن 

اول سعی کن شغل خوبی برای خودت دست و پا کنی یا کار خوب راه بندازی بعد ازدواج 

اینجوری فقط کسی دخترشو بهت میده که فقط بخواد نون خور کم کنه یا دختره مشکلی داشته باشه 

چجوری یه عقد ساده ۱۰ میلیون 

ما پارسال تیر جشن عقد گرفتیم فقط دسته گل و کفش و لباس و حلقه و آرایشگاه و آتلیه شدن ۲۰ میلیون 

۲۰ میلیون هم هزینه میوه و شیرینی و شربت شد 

۱ میلیون و ۵۰۰ هم برا خوندن خطبه عقد و ثبتش به محضر دادیم 

احیانا زنتو با لباس خونگی میخوای ببری عقدش کنی ؟

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

کاش پسرا بفهمن همه دخترا عقده ها و نداشته هاشونو از پسر مردم نمیخوان و کاش همه دخترا متوجه بشن قرار نیس با ازدواج به رویاهاشون برسن 

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ