2777
2789
عنوان

خرج ازدواج برای پسر چقدر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 19179 بازدید | 1196 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم از اهواز نفری ۱۸۰۰ رفت ۱۸۰۰ برگشت دو نفر میشه ۷۲۰۰ بدون هتل و نهار و شام صبحانه

رفت با چی هواپیما ؟؟؟؟ 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

الان مثلا ماها برابری داریم ؟ تا وقتی که قوانین حمایت از زنان و درامد برابر بین کارمندان مرد و زن بو ...

حقوق کارمندان زن و مرد توی ایران خیلی با هم فرقی نداره 

من ۴۰ سالمه 

بهت میگم زندگی ساختن با این اداها فرسنگ ها فاصله داره 

چطور ممکنه یک پسر هیچ پس اندازه نداشته باشه و بخواد از اول با وام و قسط شروع کنه؟ بنظر من خیلی خیلی ...

خود پسرم گناه داره

وقتی زیر قرض و قسط له شد میفهمه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

غذای ۳۰نفررررررررر میشه ۳ میلیون؟؟؟چطور حساب کردی

خرج رستوران خانواده پنج نفرست سه تومن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
باشه شما خوبیان شاالله خوشبخت ادامه بدی

داداش فقط ی چیز میگم میدونم دخترای قانع که بخوان کل خرج مراسماشون ۴۰۰ م بشه وجود داره ولی لطفا لطفا اگر همچین ادمی رو هم پیدا کردی فک نکن همچین دخترایی چونکه به کم قانع بودن و درک داشتن و  سبک زندگیشون ساده زیستی بوده رو بی ارزش بدونی و سرشون سوار شی بنظرم اکر همچین دختری واقعا واقعا گیرت اومد خیلی قدرشو بدون و اینو بدون که واقعا بخاطر خودت میخواستت 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

خیلی دست کم گرفتی من بله برون با خرید و حلقه  که خیلی هم معمولی بود فقط 25 تومن تموم شد وسایل هم الان وسایل چوبی و یخچال و تلویزیون و فرش با همسرم چطور شما وسایل 70 حساب کردی عقد ساده 10 تومن‌ 😑فقط آرایشگاه عروس از 7 تومن پایه اش شروع میشه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
برگام😂😂😂😂با اتوبوس می‌خواد ببره ماه عسل دختره بدبختولاقل وقتی عروسی نمیگیری،حداقل طفلی رو با هوا ...

از مجردی بهتره

حس خوب با هم بودن

تا حس تنهایی

یا حس رفتن به کافی شاپ با یه پسری که هر روز ممکنه بلاک کنه و بره....

اینا فرق داره فررررق

بله عزیزممنم سخت گیری نکردم ولی اینا جز حداقل هاست

ولی اسی میگ عروسی نگیریم چرت میگ عروسی آرزوی هر دختری هست

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

اسی یا باید عقد یا عروسی رو مفصل گرفت 

الان منو نامزدم میخایم عقد مفصل با لباس عروس و .. بگیریم و عروسی نگیریم 

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

اتفاقا من و همسرم هر دو کاملا مستقلیمبرای جهازم خودمون داریم میخریمفشار رو خانواده نمیذاریمهمسرم برا ...

آفرین به شما 

متاسفانه اونهایی که دارن اینجا ادعای خرج ۲ میلیاردی برای پسر میکنن دختربچه های ۱۷.۱۸ ساله هستن 

خوب از کجا باید بیاره؟؟؟؟

اونی هم که انقدر داره میره با یکی مثل خودش بیکار نیست بره یه دختر فقیر بگیره با کلی حسرت