2777
2789

موهام چربه ، شامپوی مخصوص موی چرب میزنم شوره میزنه😐 قرص و ویتامینم میخورم یه دوره امپولشم زدم

ریزش هورمونیه تقریبا...دکتر رفتم بهم شامپو نداد...

تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه کار از نی نی سایت یاد گرفتم انجام دادم خوب بود .شما هم امتحان کنید 

توی شامپو پودر اسپرین و میخک ریختم .

ریزش موم قطع شد 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

اول از تیرویید وکم خونیت مطمین شو،بعد شاید عجیب باشه اگه موهات خیلی چربه،با پدر لباس دستی یه دست بشو ...

😐یا ابلفض

من یه کار از نی نی سایت یاد گرفتم انجام دادم خوب بود .شما هم امتحان کنید توی شامپو پودر اسپرین و میخ ...

قرص اسپرینو پودر کردین؟

😐یا ابلفض

ببین شوهر خواهرشوهرم رییس بانکه وانقدر دکتر رفت که حد نداره،انواع شانپو ودارو،ولی بخاطر چربی مو زیاد،موهاش ریزش شدید داشت،یسری یه دکتر رفت،بهش گفت همه اینا دور بریز،هفته ای یبار با پودر دستی بشور دبقیش شامپو معمولی،چربیش رفت وریزش قطع شد،البته که برای خانوما بعدش باید از ابرسان وروغن ارگان برای ساقه ها استفاده بشه که دجار خشکی مو نشن

من یه کار از نی نی سایت یاد گرفتم انجام دادم خوب بود .شما هم امتحان کنید توی شامپو پودر اسپرین و میخ ...

ببخشید واقعا  با اینکار ریزش مو نداشتین؟؟

چند عدد قرص با میخک پودر کنیم؟

میخکم پودر کنم؟ تو چه شامپوی؟

اره پودر کن خیلی 

من تو ضد ریزش سینره یا فولیکا ریختم .

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟