2777
2789
عنوان

خیلی بده از هیچکس نمیشه

82 بازدید | 13 پست

جدیدا از هیچکس نمیشه تعریف کرد نه زن نه مرد فرقی نداره

سریع میگن پاچه خواری یا خ..ه مالی داری میکنی 

خیلی بده اینجوری از آدمایی که واقعا خوب هستن نمیشه قدردانی کرد 

متاسفانه 

جامعه رو به گند کشیدن بعضیا با ذهن خرابشون 

من میخوام از هرکی تعریف کنم بقیه میان وسط اینو میگن

چه جوابی بدم بهشون؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما که از خواهرشوهرم هم تعریف میکنیم اونم فقط از اخلاقش 

مادرشوهر چند روز بعد میگه وای چشمش کردن بچه م رو اینطوری شد اونجوری شد !!! بدشانسی آورد !

من تا حالا نشنیده بودم اخلاق خوب هم میشه چشم زد 

تحسین کردن یه ویژگی خوب که میبینی خیلی هم زیبا و اخلاقیه اونی که نمیتونه خوبی های دیگران رو ببینه و بگه یه مشکلی داره 

ولی همیشه توی روابط اینو در نظر داشته باش وقتی یه بازخورد رو چندین نفر بهت میدن شاید یه مشکلی از جانب تو وجود داره که اونا میبینن و خودت متوجهش نیستی 

من به شخصه این ویژگی رو دارم که تحسین میکنم و کسی بازخورد منفی بهم نداده تا حالا 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
نه واقعا این طوری نیست شاید شما غلو آمیز تعریف میکنین😂😂😂

طرف لاک ناخناش خوشرنگ بود خب من خودمم خانمم دیگه نه قصد بدی دارم نه هیچی بعد اصلا اون خانم تو محیط کار حیطه کاریش ربطی به من نداره بهش گفتم چقدر خوش سلیقه چه رنگ ناخنای خوشگلی یه دختر دیگه که زیر دست همون خانمه گفت خب حالا نمیخواد انقدر پاچه خواری کنی😐

تحسین کردن یه ویژگی خوب که میبینی خیلی هم زیبا و اخلاقیه اونی که نمیتونه خوبی های دیگران رو ببینه و ...

آره کاملا موافقم ولی واقعا قصد و نیتی ندارم فقط میخوام انرژی مثبت به همه بدم دیگه تعریف از رنگ ناخن یا خوب بودن شخصیت طرف پاچه خواری محسوب نمیشه

طرف لاک ناخناش خوشرنگ بود خب من خودمم خانمم دیگه نه قصد بدی دارم نه هیچی بعد اصلا اون خانم تو محیط ک ...

چه بی ادب بوده اون خانم😒

شما توجه نکن 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿