2777
2789

مشاوره تحصیلی نیستم.

ولی این مراحل رو پشت سر گذاشتم....

اگه سوالی هستش در خدمتم.

°فقر مطلق °                                                                   حقیر بساط عشق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشاوره تحصیلی نیستم.ولی این مراحل رو پشت سر گذاشتم....اگه سوالی هستش در خدمتم.

عزیزم یک نفر هست چندسال مدرسه نرفته الان میخاد دیپلم تجربی بگیره هم کنکور شرکت کنه باید بره مدرسه بزرگسالان و شرایط مدرسه بزرگسالان اینجوریه که باید هر ترم ۱۷ واحد برداره چند کتاب انتخاب کنه و کل کتابو امتحان بده مثلا کتاب فارسی انتخاب میکنه ولی باید کلشو امتحان بده و ترم دوم دیگه اون کتابو امتحان نمیده 

الان شرایط اینجوری که فقط امتحان خرداد ماه توی کنکور تاثیر داره باید چکار کنه که بتونه اون کتابایی که ترم اول داده دومم بتونه بده که توی کنکور تاثیر داشته باشه ؟

من مشاورم

عزیزم یک نفر هست چندسال مدرسه نرفته الان میخاد دیپلم تجربی بگیره هم کنکور شرکت کنه باید بره مدرسه بزرگسالان و شرایط مدرسه بزرگسالان اینجوریه که باید هر ترم ۱۷ واحد برداره چند کتاب انتخاب کنه و کل کتابو امتحان بده مثلا کتاب فارسی انتخاب میکنه ولی باید کلشو امتحان بده و ترم دوم دیگه اون کتابو امتحان نمیده 

الان شرایط اینجوری که فقط امتحان خرداد ماه توی کنکور تاثیر داره باید چکار کنه که بتونه اون کتابایی که ترم اول داده دومم بتونه بده که توی کنکور تاثیر داشته باشه ؟

به نظر من این فرد خرداد امتحانات رو شرکت کنه تا تاثیر داده بشه.

چون هیچ جوره نمیشه . دوباره باید بشینه و کتاب های که نوبت اول پاس کرده رو امتحان بده.

°فقر مطلق °                                                                   حقیر بساط عشق
میره مدرسه بزرگسالان امتحانشو میده تموم میشهخرداد ماه مثل بقیه ایجاد سابقه میکنه

یعنی سال بعدش اینکارو بکنه ؟ 

آخه نمیشه پرسیده میگه بیشتر از ۱۷ واحد نمیتونه هر ترم برداره 

یعنی کتابی ترم اول داده نمیتونه ترم دوم بده 

به نظر من این فرد خرداد امتحانات رو شرکت کنه تا تاثیر داده بشه.چون هیچ جوره نمیشه . دوباره باید بشین ...

یعنی سال بعدش اینکارو بکنه ؟ 

آخه نمیشه پرسیده میگه بیشتر از ۱۷ واحد نمیتونه هر ترم برداره 

یعنی کتابی ترم اول داده نمیتونه ترم دوم بده 

یعنی سال بعدش اینکارو بکنه ؟ آخه نمیشه پرسیده میگه بیشتر از ۱۷ واحد نمیتونه هر ترم برداره یعنی کتابی ...

باید ایجاد سابقه کنه به ترم اول و دوم ربطی نداره میتونه بده

ولی پیشنهاد اینه الان فعلا دهمو برداره اگ قبلا پاس نکرده ترم بعد ک خرداد میشه دوازدهم

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
باید ایجاد سابقه کنه به ترم اول و دوم ربطی نداره میتونه بدهولی پیشنهاد اینه الان فعلا دهمو برداره اگ ...

میدونه باید ایجاد سابقه کنه ولی باید دیپلمم بگیره هنوز دیپلم نداره و باید بره مدرسه بزرگسالان و شرایط مدرسه بزرگسالان اینطوریه ؟

میتونه اصلا مدرسه نره ولی بره ترم دوم امتحان بده ؟

میدونه باید ایجاد سابقه کنه ولی باید دیپلمم بگیره هنوز دیپلم نداره و باید بره مدرسه بزرگسالان و شرای ...

اره مدرسه بزرگسالان اجباری برا کلاس رفتن ندارن

دیپلمم نمیخواد کامل بگیره

مثلا من الان دیپلم ندارم ولی میتونم برا ترمیم و ایجاد سابقه شرکت کنم

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
اره مدرسه بزرگسالان اجباری برا کلاس رفتن ندارندیپلمم نمیخواد کامل بگیرهمثلا من الان دیپلم ندارم ولی ...

عزیزم میتونم بیام پی وی خصوصی برات توضیح بدم ی موضوع