2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ولی وقتی حامله بودم این علائم رو داشتم ک بچم تو شکمم مرد اگه حامله ایی یا قصد بارداری داری پیگیر باش

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

راهکار اصلی که با پزشکه

من بعد دیدن ازمایشاتم گفت مشکل اهنه مصرف کردم بهتر شدم

نمیدونم ولی وقتی حامله بودم این علائم رو داشتم ک بچم تو شکمم مرد اگه حامله ایی یا قصد بارداری داری پ ...

نه حامله نیستم آره باید برم دکتر رفتم بیرون کار داشتم ترسیدم زود برگشتم احساس کردم نمیتونم

من دستم خواب نیره پاهام یخ میزنه اما کم خون نیستم 

شما کنجد خام مصرف گن 

گوشت قرمز 

عدسی

سبزی خوردن

انجیر خشک خیس کن بخور 

آجیل مغز گردو وبادوم درمون میشی

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
نه حامله نیستم آره باید برم دکتر رفتم بیرون کار داشتم ترسیدم زود برگشتم احساس کردم نمیتونم

حتما فرتین خونت پایینه قرص مصرف میکنی؟

پس سبک زندگی تو باید تغییر بدی غذای آهن دار بخور ، تخم مرغ خرما جگر

تخم مرغ میخورم ولی دروغ چرا خرما و جکر نه 

آخه میگن باید جگر گوسفند باشه

برای سبک زندگیم چیکار کنم

من دستم خواب نیره پاهام یخ میزنه اما کم خون نیستم شما کنجد خام مصرف گن گوشت قرمز عدسیسبزی خوردنانجی ...

برای منم الان پاهام یخ یخه زیر پتو 

کنجد همین طور بخورم فرقی نداره کنجد سیاه یا از اون سفیدا