2777
2789

الویه پوره سیب زمینی

پای چوپان سیب زمینی شکم پر

یومورتا

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کوکو قاشقی

لاشم پنیر پیتزا و سوسیس میزارم

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

سیب زمینی هارو با پوست بزار اب پز بشن

بعد در بیار سر سیب زمینی هارو گردی ببر

بعد پوره هاشو درار بریز تو ی ظرف با گوشت چرخ کرده ( از قبل با رب تفتش بده با فلفل دلمه و ذرت و قارچ یا هرچی میخای )

و بعد موادشو با همون پوره ها قاطی کن و بریز تو دل سیب زمینی ها بعدم پنیز پیتزا بریز روش 

بزار تو ظرف درشو بزار رو گاز یکم بمونه یا بزار تو فر 

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟» 

برا ما که هیچکودوم با پنیر نیست

تو ایتا دیدم یه خانومه سیب زمینی رو پخته بود همینجور با پوست روشو له کرد ادویه اینا زد و پنیرم ریخت روش گذاشت تو فر

دیگه ساده ترین بود😁

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

من دیروز گوشت مرغو چرخ کردم پیازو سیرم زدم سیب زمینی آبپزو هم اضافه کردم خوب قاطی کردم بعد تو دستم قل قلیای بزرگ برداشتم توشو یکم گود کردم پنیر پیتزا گذاشتم توش بعد بستمش و یکم با دستم به حالت کوکو درش آوردم و تو رغن سرخش کردم ،خوشمزه شده بود

تا حالا دست نکردم سمبوسه نمیدونم خوب بشه یا نه

سمبوسه عالیه

پیاز تفت بده با گوشت چرخ کرده و زردچوبه و گشنیز جعفری این دوتا سبزی عالی میکنه بعد سیب زمینی وبکوب بهش اضافه کن هم بزن لای نون بپیچ سرخ کن من پنیرپیتزا نمیریزم اما میتونی بریزی خوشمزه سمبوسه رو این مدلی امتحان کن عاشقش میشی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
بچه ش چی باشه؟؟

منظورت مواد توشه که چی باشه؟! 

برا شکم پر میتونی پیاز داغ با ادویه و گوشت چرخ‌کرده و قارچ و سبزی و فلفل دلمه و رب درست کنی بعد سیب زمینی آب‌پز رو با ادویه و یکم آرد ذرت له کنی من توش یکم سبزی جعفری برا عطرش میزنم 

آرد سوخاری هم میتونی بهش بزنی بعد آرد معمولی میزنم تا خمیر بشه یه گلوله برمیداری تو دستت گرد و تو خالی میکنی مواد می‌ریزی توش با پنیر پیتزا بعد هرطور بخوای شکلش میدی تو روغن سرخ میکنی خیلی خوشمزه میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بچه ش چی باشه؟؟

برا پیتزا هم همینطوری مواد و سیب زمینی رو آماده میکنی منتها دیگه اندازه گردو برنمیداری سیب زمینی رو کفه تابه پهن میکنی یه ورش یکم پخته شه بعد از این رو به اون رو میکنی یکم پنیر می‌ریزی بعدم مواد بعدم روش با پنیر و فلفل دلمه و آویشن تزئین میکنی میزاری بپزه میشه پیتزا

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕