2777
2789
عنوان

وقتی عروس شدین چه قدر خورد و خوراک با خودتون بردین خونه شوهر😍

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 70 پست
حالا چرا آنقدر ذوق داری جیب باباتو خالی کنی بریزی تو خیک شوهر؟ هرچی میخوان کوفت کنند بخرن

نخیر جیب بابامو‌ خالی میکنم که خودم بخورم عزیزم😊 برای دخترشون میخرن نه شوهرو خانوادش

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
الان زندگیتون خوبه عزیزم؟ مهم الانه🥲❤️ خوشبخت بشی

هنوزم همونه 

کمتر از یک ساله که عروسی کردم 

مرسی عزیزم توام همینطور 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواربار چند ماهو بابام خدابیامرز داد 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

نخیر جیب بابامو‌ خالی میکنم که خودم بخورم عزیزم😊 برای دخترشون میخرن نه شوهرو خانوادش

شکم تو رو هم دیگه شوهرت باید پر کنه گلم. زنشی مثلا!! خونوادت دختر دادن، جهاز دادن تا چند ماه هم مسئول شکمتونن؟! گناه کردن دختر آوردن 😏

مادرم یخچال و فریزر رو پرکرد برنج و حبوبات و قندوچایی خمیردندون مایع دستشویی و لباسشویی و تایدو ظرفشویی و کلا به جرات میگم تا ی یال نمیخواد چیزی بخرشوهرم و مادرشوهرم هیچی متنفرم از این رسم که پدرعروس جهیزیه بده و یخچال دوقلورو پرکنه و سیسمونی بده اونم برای  مردی که لایق نیست

خدا رحتمشون کنه عزیزم

ممنون مهربون

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من که ازدواج نکردم

ولی خواهرم...

هیچی ندادیم

خودشون زن و شوهر خریدن

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌