2777
2789
عنوان

وقتی عروس شدین چه قدر خورد و خوراک با خودتون بردین خونه شوهر😍

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 70 پست
شکم تو رو هم دیگه شوهرت باید پر کنه گلم. زنشی مثلا!! خونوادت دختر دادن، جهاز دادن تا چند ماه هم مسئو ...

رسممونه قشنگم شما نداری به خودتون مربوطه 

قبل عروسی یه بار پر میکنن دیگه بعدش با شوهره 

البته عیداهم عیدی میارن 

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
حالا ما جهازرو هم خیلی کامل میدیم🤦🏻‍♀️

نه اینجا از این خبرا نیست تازه جهاز سنگین مثه کولر تلوزیون آقا دماد زحمتش میکشه تازه رسم شیر بها تازه تازه برداشته شد یه منت میزارن روخانواده داماد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف ما هم رسمهه 

ولی همیشه رسمو رسومات درست نیست 

من بهترین جهیزیه خونوادم دادن ولی دیگ اجازع ندادم یخچالمو پر کنن 

با اقای همسر رفتیم فروشگاه هشت تومنی خرج کردیم. اب بمدی شد برای خرجایی بعدی

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
شکم تو رو هم دیگه شوهرت باید پر کنه گلم. زنشی مثلا!! خونوادت دختر دادن، جهاز دادن تا چند ماه هم مسئو ...

داماد هم خونه میخره ماشین میخره عروسی میگیره... رسم ما که اینجوریه عروس هم جهاز و سیسمونی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
رسممونه قشنگم شما نداری به خودتون مربوطه قبل عروسی یه بار پر میکنن دیگه بعدش با شوهره البته عیداهم ع ...

الان دیگه تاپیک میره تو حاشیه و دعوا میشه

بعضیا سر اینکه خونواده دختر سیسمونی بخرن هم گارد دارن و گاها توهین میکنن،بقیه رو نمیدونم ولی دور بر من خونواده دختر با عشق و علاقه اینکارو میکنن برا خوشحالی دخترشون نه از سر اجبار

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نخیر جیب بابامو‌ خالی میکنم که خودم بخورم عزیزم😊 برای دخترشون میخرن نه شوهرو خانوادش

حالا ی بارم بزار خانوادا شوهر جیبشو خالی کنه برا پسرشون. اینجوری بیشتر کیف میده هاا

عزیز مال دنیا موندگار نیست برای کسی

بابام اعتقاد داره اونی که بعد مردنم میخواید بخورید قبلش میدم خوش بگذرونید و بخورید با اینکار خداروشکر روز به روز داراییش بیشترم شده 

بابای من ما توقع نداشتیم ولی تا شیر خشک بچمم میدیدم خریده اورده یا حتی پوشکش رو 

با اینکه ما اصرار میکردیم نده شوهرمم هیچ توقعی نداره 

دیگه اگه کسی داره بده چه اشکالی داره بچه خودش استفاده میکنه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

داماد هم خونه میخره ماشین میخره عروسی میگیره... رسم ما که اینجوریه عروس هم جهاز و سیسمونی

اره طرف ما کلی هم طلا میخرن خانواده داماد 

حتی همه عید ها کلی لباس و خوراکی و طلا میارن 

بعدشم خونه و عروسی 

الان دیگه تاپیک میره تو حاشیه و دعوا میشهبعضیا سر اینکه خونواده دختر سیسمونی بخرن هم گارد دارن و گاه ...

ما سیسمونی هم رسم داریم 

درواقع اصفهان تمااااام چیزا بر عهده دختره. 

ولی سیسمومیم اجازه نمیدم خانوادم بخره. 

بچه منو شوهرمه یکی دیگ سیسمونی بخره. ـ

انقدر بد گفتم از این رسم شوهرم دوزاریش افتاده میگه نمیزارم خانوادت تو زحمت سیسمونی بیوفتن😂

ممنونم از همتون الهی همتون خوشبخت بشین و زندگیتون پر برکت باشه من تاپیکو قفل میکنم که به دعوا کشیده نشه

حالا ی بارم بزار خانوادا شوهر جیبشو خالی کنه برا پسرشون. اینجوری بیشتر کیف میده هاا

خانواده شوهر طرف ما بیشتر از دختر خرج میکنن اندازه ۶۰۰ میلیون طلا میخرن و خونه و بهترین عروسی بر عهده داماده 

همه عید ها برای دختر و خانوادش عیدی مفصل میارن 

جهیزیه تیکه های بزرگ با داماده 

خانواده شوهر طرف ما بیشتر از دختر خرج میکنن اندازه ۶۰۰ میلیون طلا میخرن و خونه و بهترین عروسی بر عهد ...

پس خود دختر پسر درواقع کاری نمیکنن؟ 

پسر چکار میکنه؟