2777
2789
عنوان

بنظرتون اور ری اکت دادم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 25 پست
آدما توی رابطه انتظارهای متفاوتی دارن، تو ایران چون همزمان چندتا فرهنگ کاملا متفاوت وجود داره، طرف م ...

فرهنگا یکی بود جفتمونم کورد و بسته از این نظرا

نمیدونم چرا اینکارو کرد واقعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چقدر باسوادید👌

خیلی لطف داری عزیزم. من تجربه ی اجتماعی م زیاده کلا چون جاهای مختلف زندگی کردم و فرهنگای زیادی رو دیدم، البته تو اواخر سی سالگی هم هستم و جای مامان خیلی از بچه های این سایت میتونم باشم، و خوشحال میشم که بتونم تجربیات و دانسته هام رو به اشتراک بذارم، یاد اون سن و سال خودمون میافتم که چقدر چیزای خیلی بدیهی و بیسک رو باید با آزمون و خطا کشف می کردیم....

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
خیلی لطف داری عزیزم. من تجربه ی اجتماعی م زیاده کلا چون جاهای مختلف زندگی کردم و فرهنگای زیادی رو دی ...

بله دقیقا .نتیجه تجربه زیستی زیاد و مطالعه زیاده.هرچند به تنهایی کافی نیست و ذهن منتقد و باز هم لازمشه. 

من ۳۵ سالمه خوشبختم ❤

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊