2777
2789
عنوان

کنکور انسانی و فرهنگیان

65 بازدید | 7 پست

اگه از منظم نخوندی بدون که اگه از شنبه با برنامه منظم شروع کنی به خوندن حتما موفق میشی.

کمک خواستید در خدمتم.

°فقر مطلق °                                                                   حقیر بساط عشق
چقد قشنگ گفتی یکم امیدوار شدم...

انسان به امید زنده است، ولی نباید این امید به موفقیت حتمی اسباب تنبلی باشه.

شروع کن پر قدرت و منظم با برنامه.

توب این ۷ ماه اگه بدونی چطور بخونی و هوش مندان عمل کنی موفق میشی.

°فقر مطلق °                                                                   حقیر بساط عشق

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انسان به امید زنده است، ولی نباید این امید به موفقیت حتمی اسباب تنبلی باشه.شروع کن پر قدرت و منظم با ...

ممنون عزیزدلم🤍🌱

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱                        اللهم صل علی محمد و آل محمد

ممنون عزیزدلم🤍🌱

هوشمندان عمل کن.

نمیدونم رشته ات چیه ولی بدون الان باید هوشمندانه عمل کنی 

یعنی چی !  یعنی اینکه الان مثلا وقت ندارم تاریخ دهم و یازدهم رو بخونم بس بایا حذف بشن، یا فقط بخش های مهم خونده بشن.

اگه رشته ات انسانی هستش میتونم تا حدی کمکت کنم.

هوشمندان عمل کن.نمیدونم رشته ات چیه ولی بدون الان باید هوشمندانه عمل کنی یعنی چی ! یعنی اینکه الان ...

اره انسانیم هیچکی نیس کمکم کنه ممنون میشم کمکم کنی 🥲🤍

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱                        اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره انسانیم هیچکی نیس کمکم کنه ممنون میشم کمکم کنی 🥲🤍

من خودم هم دانشجو هستم.

ولی تا جایی که بتون کمک میکنم.