2777
2789
عنوان

برای فراموشی ی عشق از دست رفته چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 61 پست

یه پیشنهاد خواهرانه دارم 

شاید اگه فیسبوک رو حذف کنید راحتتر بتونید کنار بیایید 

اینکه یه یادگاری زنده ازش دارید باعث میشه هیچوقت نپذیرید که رفته 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
دوست دارم همه عمرم بدم ولی فقط به روز سهم من باشه تو دنیا. یه بار بتونم ببوسمش.

چی بگم. انشالله قسمتت بشه خدارا چه دیدی

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره هوایی میشه اونم

من پارسال فهمیدم بعد از ۱۲ سال پیگیرمه و فراموشم نکرده و مدام تو فکرم بوده ،(با دوستم صحبت کرده بود در مورد من)

من هوایی نشدم ولی عذاب وجدان گرفتم و چندماه طول کشید تا احساسات منفیم رو پردازش کنم 

یه پیشنهاد خواهرانه دارم شاید اگه فیسبوک رو حذف کنید راحتتر بتونید کنار بیایید اینکه یه یادگاری زنده ...

همین کارو هم کردم، مدتهاست نرفتم چک کنم. ولی یادش هست.صداش گاهی بی دلیل تو گوشم می پیچه، گاهی تو خیابون کسی و شبیهش می بینم.  نیست ولی هست!! 

من پارسال فهمیدم بعد از ۱۲ سال پیگیرمه و فراموشم نکرده و مدام تو فکرم بوده ،(با دوستم صحبت کرده بود ...

هیچ وقت عذاب وجدان نداشته باش،  چون خود من هیچ وقت اونو مقصر نمی دونم،  فقط خواستن طرفین نیست باید روزگار سازت باشه که بهش برسی.اینکه من اسیب دیدم هیچ وقت مقصرش اون نیست. 

هیچ وقت عذاب وجدان نداشته باش، چون خود من هیچ وقت اونو مقصر نمی دونم، فقط خواستن طرفین نیست باید ر ...

عذاب وجدان از اینکه باعث اذیت شدن یه نفر شدم 

از اینکه اگه هیچوقت منو نمیدید شاید اینهمه سال میتونست عشق رو با یکی دیگه تجربه کنه و ذهنش درگیر من نمونه

هیچ وقت عذاب وجدان نداشته باش، چون خود من هیچ وقت اونو مقصر نمی دونم، فقط خواستن طرفین نیست باید ر ...

سعی کن دوباره عاشق بشی.ازدواج نه هااا اصلا وقتش نیس ولی یکی بیاد که حال دلتو خوب کنه کمک کنه فراموشش کنی .منم مثل شما بودم اصلا فکرشو نمیکردم یکی بتونه جاشو بگیره ولی گرفت وعزیزتراز اون شده تازه.اجازه بده فکرت درگیر یکی دیگه بشه تااین کم کم کمرنگ بشه  

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

سعی کن دوباره عاشق بشی.ازدواج نه هااا اصلا وقتش نیس ولی یکی بیاد که حال دلتو خوب کنه کمک کنه فراموشش ...

منم قبول دارم 

رنگ رو فقط با رنگ میشه پاک کرد و آدم رو با یه آدم دیگه 

منم قبول دارم رنگ رو فقط با رنگ میشه پاک کرد و آدم رو با یه آدم دیگه

🧡💜درسته. منم یکی دیگه نجاتم داد وگرنه واقعا دق کرده بودم. شایدم کار خدا بود اینجوری کمکم کرد 

عذاب وجدان از اینکه باعث اذیت شدن یه نفر شدم از اینکه اگه هیچوقت منو نمیدید شاید اینهمه سال میتونست ...

بعضی چیزها از دایره اختیار ما خارج هست. شما که از قصد این کارو نکردی.من همیشه خوشحالم که ازدواج کرد و خوشبخت شد.اگر اون طرف شما هم واقعا عاشقت بوده باشه همین فکرو داره.مشکل من با خودمه و مقصرش خودمم،  والی اون طفلک که گناهی نداره. حتی روحشم خبر نداره. 

من پارسال فهمیدم بعد از ۱۲ سال پیگیرمه و فراموشم نکرده و مدام تو فکرم بوده ،(با دوستم صحبت کرده بود ...

شما عاشقش نبودی ازاولشم؟؟

بعضی چیزها از دایره اختیار ما خارج هست. شما که از قصد این کارو نکردی.من همیشه خوشحالم که ازدواج کرد ...

بلاخره این قضایا یه احساسات منفی به آدم وارد می‌کنه و مقصرش هم دوستم بود و نباید راز اونو پیش من می‌گفت 

سعی کن دوباره عاشق بشی.ازدواج نه هااا اصلا وقتش نیس ولی یکی بیاد که حال دلتو خوب کنه کمک کنه فراموشش ...

این کارو کردم.سرگرم شدم  ولی هیچ وقت نتونستم عاشقش بشم.