2777
2789

من یه زمانی یه دوست صمیمی داشتم« دختر» که خیلی با هم خوب بودیم. اما با وجود رابطه خوبمون رفتار های عجیبی داشت که حس ششمم را تحریک میکرد. مثلا خیلی ازم تعریف میکرد، خیلی ذوق میکرد و همیشه پیشم ورجه وورجه میکرد، انگار یه نقاب خندون و آدم خوب همیشه رو صورتشه و از طرفی منو عین بت پرستش می‌کنه. تا وقتی یه روز اومد و بهم گفت دیگه از عذاب وجدان نمیتونه ادامه بده. بهم گفت من آدم خوبی هستم اما اون بهم دروغ گفته این همه مدت.

فهمیدم حس ششم درست در اومد. که این آدم با هم هیچوقت صادق نبوده. 

حالا بعد مدت ها با یکی دیگه دوست شدم سطحی.. دقیقا رفتار همونو داره. میترسم اینم صادق نباشه باهام، دقیقا حس و وایب همونو بهم میده. به نظرتون به خاطر قبلی هست حساس شدم یا به حس ششم اعتماد کنم و به اینجور آدما زیاد نزدیک نشم؟

این کاربری دست چندین نفر است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لازم نیست به هرکس نزدیک شدی سریع صمیمی بشی فعلا دوستیت رو در حد متعارف نگه دار آدما خودشون رو تو زما ...

اون آدم قبلی بعد دو سال و نیم خودشو نشون داد

این همه مدت صبر کنم و صمیمی نشم؟ البته با این صمیمی نشدم ولی باز چشمم می‌ترسه اینم مثل قبلی بشه

این کاربری دست چندین نفر است.
اون قبلی بعد دو سال و نیم خودشو نشون داد.

خب خودتم همون موقع متوجه شده بودی میگی حس شیشمت بهت میگفته صادق نیست باهات نشونه ها رو دیده بودی اما دقت نکردی که دو سال طول کشیده

اگه این حس رو داری نسبت به کسی صمیمی نشو باهاش اگه آدم مورد اعتمادی باشه اعتمادتو جلب میکنه 

🍫🍭🔮💖💕