2777
2789
عنوان

از دست این موها می‌خوام خودمو آتیش بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 25 پست
واقعا کسایی که صورت پر دارن بدنشونم بیشتره؟؟

آره خیلی کم پیش میاد طرف ابروهاش پر باشه ولی موها بدنش کم باشه

وگرنه۹۹ درصد کسایی که ابروهاشون پر و مشکیه موهای بدنشون خیلی زیاده 

منو هرکسی میبینه میگه مژه کاشتی؟نمیدونن بدنم چجوریه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توام کمرت و گردنت و اینا مو داشت؟با موم کجاهارو شیو کردی بیشتر نشدن؟

من همه جاممم مو داره همه جااا☹️😂

رو باسن مثلا موی ضخیم نیس دبگه، ولی مو داره 

دست و پامم ژیلت میزدم بدتر شدن پر مو بودم، ضخیمم شد

دست و پاهامو فعلا موم میندازم و زیر بغل هم دیرتر در میاد هم نازک شدن

صورتمم همیشه وکس میکنم دردش برام قابل تحمل تر وکس هس، لحظه ایه دردش😂بند برای ما پر موها عذاب الهیه

من همه جاممم مو داره همه جااا☹️😂رو باسن مثلا موی ضخیم نیس دبگه، ولی مو داره دست و پامم ژیلت میزدم ب ...

وای منم دقیقا همینجوری هستم روی باسنم موهاش زخیم نیست فقط مشکیه خیلی معلومن.

صورتت جوش نمیزنه وکس میندازی؟

آخه من وضعیت پوستم خرابه جوش میزنم با هرچی شیو کنم . تو جوش نداری ؟ موها صورتت در چه سطحی هستن؟ 

من همه جاممم مو داره همه جااا☹️😂رو باسن مثلا موی ضخیم نیس دبگه، ولی مو داره دست و پامم ژیلت میزدم ب ...

منم مث توام

باسنم موی ضخیم نیست ولی خب مو هست... نمیدونم چکارشون کنم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
وای منم دقیقا همینجوری هستم روی باسنم موهاش زخیم نیست فقط مشکیه خیلی معلومن.صورتت جوش نمیزنه وکس مین ...

من جوش کلا میزنم، ولی با وکس نه جوش نمیزنم عادت کردم بهش دیگه

صورتم فقط میتونم بگم روی دماغم مو نداره و وسط ابروهام😂نمیذارم پر بشن که تو چشم باشن برمیدارم سریع

من جوش کلا میزنم، ولی با وکس نه جوش نمیزنم عادت کردم بهش دیگهصورتم فقط میتونم بگم روی دماغم مو نداره ...

منم دقیقا همینجوریم کلا جوش میزنم .

فرق موم با وکس چیه؟ آخه موم باید بزاری همه موها بلند بشن که دربیاره موهارو. وکس موها یکم دراومده باشن هم جواب میده روشون که کامل دربیان؟

😂بدبختیمون کمه غصه پشمم باید بخوریم

پشم😂😂😂واقعانم پشمن

من دردم موهای روی باسن و سینه هست... میدونم بقیه جاها راحت با لیزر صاف میشن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
پشم😂😂😂واقعانم پشمنمن دردم موهای روی باسن و سینه هست... میدونم بقیه جاها راحت با لیزر صاف میشن

من بخاطر همین پشمای کمر و شکم که نمیتونم اپیلاسیون کنم قید لباس باز و باشگاه و..  رو زدم😅رومم نمیشه به کسی بگم برام انجام بدن