2777
2789
عنوان

اگر با دوستتون برین بیرون و میز رو حساب نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 40 پست
به نظر م با آدم زرنگ این بهترین برخورد هست

اره بابا 

قرار نیست تو پول اونو حساب کنی که

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
باور کن جواب میده 😂من بیشتر مواقع که روم نمیشه حرفی بزنم با شوخی منظورمو میرسونم

آره چون من نمیخوام رابطه کلا از بین بره من فقط می‌خوام متوجه این رفتار زشتشون بشن همین 

و دیگه تکرار نکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی، میای باهم بریم بیرون؟کافی شاپی،رستورانی؟😈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یکی ومیشناسم بیرون میخوان برن بادوستاش میگه بریم فلان کافه دونگی ...‌بخوریم ،یابریم فلان جا آش هرکس براخودش بخره ماشاالله دورشم شلوغه خیلی دوست وآشنا داره .گاهی هم میرسونشون اونا بهش میگن دونگ نده حالاکه ماشین آوردی

نگفتی عزیزم؟

مهندس معمارم 

ولی این دوستی ها که میگم مربوط به همین الان نیست 

تو ده سال اخیر که نگاه می کنم می بینم سه نفر تا حالا اینکارو کردن 

که با دوتاشون فقط یکبار رفتم و دیگه نرفتم