2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه بار مجردی گفتم وضعیت شمارو دیدم دیگه از هرچی ازدواجه فراریم

دهنشو بست

منی که ۱۹ سالمه میگن یه سری خنگا😐

بگو من هنرم مثل شما شوهر کردن نیست رسیدن به هدفامه🪐😌

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

بگو دیگه زندگی شماها رو دیدم از ازدواج منصرف شدم!

جا اسی ج بدم مگ ساکت میشن 

اونام میگن زندگیمون خوبه فلان😐😂

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

عزیزم همیشه همینه 

یادبگیر برات مهم نباشه همین بشنو و رد شو ول کن 

به منم میگن چرا بچه نمیاری 

همیشه باید یه حرف بزنن ازدواجم کنی 

برا بچه اوردن بهت میگن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
جا اسی ج بدم مگ ساکت میشن اونام میگن زندگیمون خوبه فلان😐😂

وای 😐😂

من یه بار به زن داییم گفتم پیج فلان روانشناس رو فالو کن مشاوره های خوبی میده درباره زندگی زناشویی و هر مسائلی برگشته با پوز و نیشخند میگه من خودم خوشبختم نیازی به مشاوره ندارم😐

حالا من بهش نگفتم تو با داییم بدبختی که میخواستم کمکت کنم😐🤦🏻‍♀️

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

بعدش بگه حتما خونه بابات اذیتت میکردن که از همچین زندگی ای که داری الان راضی هستی 

من بابام مثل پرنسسا باهام رفتار میکنه نیازی نمیبینیم از این سن خودمو درگیر غریبه ها کنم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

نه دیگه این موقع باید بگی ولی چین و چروک صورتت و اینکه چند سال بزرگتر از سنت نشون میدی چیز دیگه ای میگه.

وای من امروز,چقدر بدجنس شدم😅😅😅

محل نزار، من تا ۳۰ سالگی هر کی هر چی گفت اصلا حسابش نکردم، حالا هم میگن چرا بچه دار نمیشی من همچنان هیچی حسابشون نمیکنم 😂😂 کلا بی تفاوتم نسبت به حرفای بقیه،بی تفاوتی تمرین کن عزیز، حرف بقیه همیشه هست هیچ فرقی نداره تو چه برهه ای از زندگیت هستی، کار و زندگیت بکن و موفق شو، خودت بساز تا بعد ها زندگی زناشویی بهتری هم داشته باشی